Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: iPhone 4 Çıktı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
bu yeni cikan versionlarda cok bug oluyor, ben bunu degil bundan sonra cikacak version'u alicagim 2g ve 3g de o kadar cok bug vardiki, ama 3gs nerdeyse hic bug yoktu.
Çok Güzel Smile Ama Pahalı Big Grin
Smile Fİyatı ne kadar bunun ondan haber edin bide
Zaten teknolojiye ayak uydurmak zorken bunun ilk başta 2g, 3g sonra 3gs ve şimdi 4 olması çok ilginç ...
fabrika çıkış fiyatı 199-299 $ ama türkiye'ye gelene kadar 1500 tl olur (:
Gerçekden harika bi alet. İphone kullandım fonksiyonları insanı bitiriyor.
(06-08-2010 01:20 PM)-XO- Yazılan: [ -> ]fabrika çıkış fiyatı 199-299 $ ama türkiye'ye gelene kadar 1500 tl olur (:

Bizde gavuristandan getirtiriz Big Grin
(06-08-2010 08:57 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ]nedense hiç ilgimi çekmiyor bunlar Big Grin

eet
(06-08-2010 11:09 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Soner iPhone kademe kademe geliyor, adamlar ciddi anlamda çok profesyoneller.
iPhone 2G ilk olarak 2 MP kamera ile çıktı ve fps oranı düşüktü çünkü işlemcisi kaldırmıyordu ama APP Store'da Video Çekme programları çıktı.

iPhone 3G'dede öyleydi fakat onda işletim sistemini güçlendirdiler ve yazılımı yenilediler.

iPhone 3Gs tamamen mükemmeldi, sebebi 3G ve 2G'de olan problemlerin hepsi giderilmişti.

4G'de ise beklenen oldu ve multi-tasking bombası patlatıldı.
Bu bir satış stratejisidir, fakat bunu Apple'dan daha iyi yapan bir firma yok.
Var mı daha başka cep telefonu sektörüne yeni girip bu kadar fazla telefon satan bir firma.

İşlerini kaliteli yapıyorlar ve ciddi anlamda kullanıcı dostu ürünler ortaya çıkarıyorlar.
iPhone kullanan biri bir daha başka telefonu kullanamıyor, açıkçası Nokia ile başlayan biri olarak Nokia gördüğümde yüz şeklim değişiyor.

Bugüne kadar remote desktop yapabildiğim ve süper hızlı olan tek telefon olma özelliğini taşıyor.
RDP programı ile nerede olursam olayım herşeyi yapabiliyorum.

Adamlar para için yapıyor bence.Çünkü kaldırmıyo filan olsa çinliler adamlar aynısı yapmış içine tv koymuş + çift hatlı wireless video filan.Ama apple üreticileri akıllı.Önce bunu çıkaralım bu satsın sonra bi gelişmişini çıkaralım.O satsın sonra daha iyisini çıkaralım o satsın.Şimdi bu devirde bu teknolojiyle koca apple bi telefona video çekme özelliğimi ekleyemedi ilk i-phone a.Bence tamamen ticari amaçlı kademe kademe çıktı telefonlar.
Hepsi Yalan Tek Gerçek Var Nokia 3300 Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
[Resim: nokia-3310.jpg]
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler