Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşemek hiç bu kadar eziyet çektirmemişti=)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Büyük bi sorun var.Çocuk neden yatak odasına işiyor?Big Grin
(01-19-2010 08:59 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Büyük bi sorun var.Çocuk neden yatak odasına işiyor?Big Grin

Çocuk sorunun ta kendisi zaten=)
Bende ufakken ev halkını çıldırtmak için çöpün içine s.çtığımı hatırlıyorum.Ama bukadarı fazlaBig Grin
(01-19-2010 09:11 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Bende ufakken ev halkını çıldırtmak için çöpün içine s.çtığımı hatırlıyorum.Ama bukadarı fazlaBig Grin

Hayda psikolojik sorunların mı vardı? Ne yapmışsın öyle Big Grin Big Grin
Bide bakıyo Big Grin
(01-19-2010 09:11 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Bende ufakken ev halkını çıldırtmak için çöpün içine s.çtığımı hatırlıyorum.Ama bukadarı fazlaBig Grin

Başka s*çacak yer bulamadın dimi. Big Grin
Ama iyi akıl etmişsin, gidip ortalığa s*çman daha kötü olurdu. Big Grin
Neresi kalkmıyor bu şahsın Smile
(01-19-2010 09:39 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]

Başka s*çacak yer bulamadın dimi. Big Grin
Ama iyi akıl etmişsin, gidip ortalığa s*çman daha kötü olurdu. Big Grin

Yav diyorumya beni sinirlendirirlerdi bende gider çöpüm içine yapardım.Ortalığa yapsam infaz ederlerdi beni heralde.Big Grin
----------------------------------------------
(01-19-2010 09:28 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]

Hayda psikolojik sorunların mı vardı? Ne yapmışsın öyle Big Grin Big Grin

Çocukluğum biraz tuhaftı.Hoş hala biraz öyleyim.Yanlış anlaşılmasın hala çöpe yapmıyorumBig Grin
----------------------------
(01-19-2010 10:19 PM)l3ommer Yazılan: [ -> ]Neresi kalkmıyor bu şahsın Smile

O daha küçük abisiBig Grin
Referans Adresler