Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bir Oyun Atayım Dedim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bir oyun atayım dedim . Killme41tr duvar izliyordu hack dedim inkar etti . Video alıyorum dedim bunları itiraf etti Smile 18-1 gidiyodu son el beni odadan attı . Odadan atmasaydı bunları yapmazdım . Zorla teşfik etti bunları bana yapmaya. Bu adama dikkat edin Smile

[Resim: f8b5u.jpg]

[Resim: 2u3xlko.jpg]

[Resim: 2142mo9.jpg]
Bencede biliyorum bu adamı.
bıçak odasında görmüştüm bunu hep ben alıyodum onu Big Grin 15 lwl bişey di dimi yanılmıyorsam ???
(06-07-2010 08:56 PM)Berk Ç. Yazılan: [ -> ]bıçak odasında görmüştüm bunu hep ben alıyodum onu Big Grin 15 lwl bişey di dimi yanılmıyorsam ???

50 lw Smile killme41tr .
(06-07-2010 08:57 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]
(06-07-2010 08:56 PM)Berk Ç. Yazılan: [ -> ]bıçak odasında görmüştüm bunu hep ben alıyodum onu Big Grin 15 lwl bişey di dimi yanılmıyorsam ???

50 lw Smile killme41tr .

he o zaman yanlış hatırlıyorum demekki Big Grin ama nick hiç yabancı gelmıyo mutlaka gormusumdur. Big Grin
pes doğrusu ne diyim..
Dogruda olabilir dogruda olmayabilir keske ss isteseydin veyis.
(06-07-2010 09:02 PM)Rachor Yazılan: [ -> ]Dogruda olabilir dogruda olmayabilir keske ss isteseydin veyis.

Neyin ss sini çekiyim . Pm'den duvar izleme dedim . Direk odadan attı . 18-1 gidiyodu . O skoru yapıcak oyuncu değil o dünden beri şüpheliydim bugün itiraf ettirdim Smile
(06-07-2010 09:06 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]
(06-07-2010 09:02 PM)Rachor Yazılan: [ -> ]Dogruda olabilir dogruda olmayabilir keske ss isteseydin veyis.

Neyin ss sini çekiyim . Pm'den duvar izleme dedim . Direk odadan attı . 18-1 gidiyodu . O skoru yapıcak oyuncu değil o dünden beri şüpheliydim bugün itiraf ettirdim Smile

Yok veyis Ben sana inaniyorum zaten de yuzde yuz olsun diye Ben inaniyorumda amac tum camianin inanmasi.Itiraf etmisde arkadaşim dedi diyor hack kullandimi gormedim.
Böyle tipler yüzünden oyunumuzun tadı kaçıyor Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler