arkadaşlar tsde hiç konuşmayı denemiştim bugn denemk istedim setup wizarddan tuşları faln ayarladım test voice bölümünde tuşada basarak konuştum ama ses çizelgesi mi denir ona bilmem onda bi değişim olmadı sonra bir odaya girip konşmayı dendm yok senin sesn gelmio dedler mic bozuk heralde dedm bi denym dedm. msnde dendm orda geyette iyi çalışıor tsde nasıl çalıştırabilirm bunu

Settings > Options > Capture altında
" Capture Device " var ordakileri değiştirerekten dene.
denedim msnde olan ayara getrdim yinede olmadı

bak masaüstünü aç sağ altta ses ayarı olan yeri aç üste seçenekler var ordan özelliklere gir ve aşağıdaki ses ayarı denetimini göster yazan yerden aşağıya çek ve ordan mikrofonu seç işte bu kadar sorun çözülmüştür..
sorun çözüldüyse +rep :}
(06-07-2010 08:46 PM)metehany Yazılan: [ -> ]bak masaüstünü aç sağ altta ses ayarı olan yeri aç üste seçenekler var ordan özelliklere gir ve aşağıdaki ses ayarı denetimini göster yazan yerden aşağıya çek ve ordan mikrofonu seç işte bu kadar sorun çözülmüştür..
sorun çözüldüyse +rep :}
şimdi ben windows 7 kullanıyorum sağ altta da sadece bunlar var
burda ses ayarı olabilecek olan şu turuncu hoparlördür heralde ondada mic bölümü şöyle
şimdi az önce dediğini bir daha ama daha açıkca anlatabilir misin
ayrıca bir daha belirtiyim
(06-07-2010 08:02 PM)atakan403 Yazılan: [ -> ]msnde dendm orda gayette iyi çalışıor