Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yakında bebeği doğacak!Ama o bir erkek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: hamile460371605.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde, yaşayan dünyanın ikinci hamile erkeği, erkek çocuğunu doğurmaya hazırlanıyor.

Dünyaya kız olarak gelen fakat daha sonra ameliyatla cinsiyet değiştiren 30 yaşındaki Scott, bebeğini doğurmaya bir aya kala, kendisiyle aynı kaderi paylaşan eşi Thomas'la büyük bir heyecan yaşıyor.

Thomas'ın bir önceki evliliğinden olan iki çocuk sahibi olan çift, yeni doğacak olan bebeklerinin adını Miles koymayı düşünüyor.
yok artık ya nereye gidiyo bu dünya ??
bu nasil oluyor cok merak ediyorum...
Daha öncede haberlerde göstermişlerdi başka bi adam doğurdu diye.
(06-07-2010 07:26 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]bu nasil oluyor cok merak ediyorum...

Soldakı (hamıle olan erkek ) Sağdakı mavı gömleklı kadın .
Çocugun babası soldakı annesı sagdakı olacak .

Şımdı anladınmı ?
Hiç iyiye gitmiyoruz..
Yemın ederım anlattımda sımdı benım kafamda karıstı . Ss.gif Kım yaptı cocugu pekı ? Bu soruyu cevaplıyabılene gerçekten helal olsun Çocugu kım yaptı ?
adam yaptı erkek erkege Big Grin Big Grin bazı kişilerin görünüşleri erkek olabilir ancak aletleri Çakma olabiliyor.. Nasıl anlatimki biyolojim iyi degildir..
(06-07-2010 07:28 PM)mutofrans Yazılan: [ -> ]
(06-07-2010 07:26 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]bu nasil oluyor cok merak ediyorum...

Soldakı (hamıle olan erkek ) Sağdakı mavı gömleklı kadın .
Çocugun babası soldakı annesı sagdakı olacak .

Şımdı anladınmı ?

iyide o resimdeki ikiside erkek xD
peki doğacak çocuğa bunu nasıl anlatcaklar ve o çocuk nasıl bir psikolojiye sahip olacak.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler