Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Prince of Persia: Sands of Time [Pers Prensi: Zamanın Kumları]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu filme daha dün gittim. Tek kelimeyle muhteşem bir film, sakın kaçırmayın hemen gidin bu tarz filmleri sevmiyorum diyenler çıkabilir, bende öyle diyordum girmeden önce ancak yanıldım gerçekten süper film yapmışlar.

Konusu
Marakeş, Ouarzazate, Erfoud, Fas ve İngilteredeki bir platoda çekilen, Pers diyarlarında geçen destansı filmin konusu şöyle: Haylaz bir prens istemeden de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapar. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları’nı açığa çıkarabilecek ve sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan eski bir hançeri korumak üzere karanlık güçlere karşı bir yarış içine girerler...

Film Fragmanı

Güzele benziyor Smile
Param olsa giderim Big Grin
güzel flim
Güzele benziyor gidecektim ama fırsat bulamadım henüz Smile
Bu film tam benlikSmileSmile
ben internetten izledim :F gerçekten güzel bir film
Arkadaşlar bunun filmine gidiceginize oynunu indirin oyunu çok güzel ve tek kelimeyle süper Pc ye cıkmadı ama xbox360 da bitirdim..Suyu dondurma Adamlara Isınlanma Yerleri dönüstürme gibi özellikleri var
Aynen ege cok iyi film.

Bende gidicektim dün gidemedim.

Bugün gidicem mutlaka^^
(06-07-2010 10:05 AM)xHaKaNx Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bunun filmine gidiceginize oynunu indirin oyunu çok güzel ve tek kelimeyle süper Pc ye cıkmadı ama xbox360 da bitirdim..Suyu dondurma Adamlara Isınlanma Yerleri dönüstürme gibi özellikleri var
Oyun kültürü ayrıdır, film kültürü ayrıdır. Oyunla filmi kıyaslayamazsın bence. İkisini de farklı şekilde değerlendirmelisin. Fragmanını izle anlarsın. victory.gif Bence oyunla film aynı platformda kıyaslanamaz.!!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler