Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TS'de İhtiyarın Yeri...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar TS3 üzerinde admin kanalının hemen altında 10 kişilik şifresiz bir kanal açtım "İhtiyarın Yeri" adında, amacı ise adminlere ulaşmak isteyen misafir ya da üyelerimizin bizlerle rahat iletişim kurabilmeleridir. Sizlerden ricam bu kanalda fazla kalmamanız ve iletişim taleplerinizi iletmek için kullanmanızdır. Aynı kanalın bir alt kanalı olan "Sorun Çözüm Masası" ise şifreli olup 4 kişiliktir, maksadı ise aralarında sorun olduğunu tespit ettiğimiz ya da birileriyle sorunları varsa konuşarak halletmek isteyen arkadaşların iletişim kurmalarına ve sorunlarının çözülmesine yardımcı olmaktır. Bu kanalda sorunlarını isterlerse bir hakem "Admin" ben ve yahut başkası nezaretinde çözebilecekleri gibi kendi başlarınada çözebilirler, bu noktada "ne gerek varki bunun için? her yerde açılabilinir böyle bir kanal" diyebilirsiniz ama bu kanalın farkı buraya gelenler sorunlarını muhakkak çözmek için geleceklerdir. Bir nevi sembolük bir kanal diyebiliriz Smile Kısacası sorun istemiyorum hiç bir kimse(ler) arasında, o kadarrrrrr m045.gif
Naptın nettin? Nassın eyimiyin? Big Grin olayı yani...
Ferudun abi kralsın yha bak bayramda geliyorum elini öpmeye Big Grin

Ts'mizin Muhtarı xD
Çözüm masasıda sabıkalı adamları öpme yeri Big Grin
İyi düşünmüşssün abi de ben pek kullanmıyorum Ts Smile
(06-07-2010 12:50 AM)Prime Yazılan: [ -> ]Ferudun abi kralsın yha bak bayramda geliyorum elini öpmeye Big Grin

Ts'mizin Muhtarı xD
Çözüm masasıda sabıkalı adamları öpme yeri Big Grin

Smile
Güzel biz uygulama olur. Umarım iyi bir şekilde kullanılır Smile

TaTy

Evet tartışma olduğu zaman , bilen birisinden yardım almak gerekiyor.
Güzel bir uygulama Smile
güzel şekilde olur inş..
Bakın Googlebot bile ilgileniyor sanırım birileriyle sorunu var Big Grin
>>> [attachment=1918] <<<
(06-07-2010 01:26 AM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Bakın Googlebot bile ilgileniyor sanırım birileriyle sorunu var Big Grin
>>> <<<

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler