Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Napıcam ben ya :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ya dün kd mi sıfırlattım. İyi gidiyordu herşey ama sonra bi kaç oyun kötü gitti ve başında olduğum için psikolojik olarakda etkilendim. Şimi hiç ama hiç iyi oynayamıyprum. En kolay adamı bile alamıyorum. Apaçık hatalar yapıyorum ve kendimi oyunda sakinleştiremiyorum. Daha vasat hale gelmeye başladım Ss.gif Napıcam ben ya Sad
Kendini kasma hit bi müzik aç Big Grin khali oyna kd n yukseldıkce pisikolojinde düzelir victory.gif
Kd'yi yenilemen hata Smile Bir şeyi yaparsan bir kaç kez düşün . Şöyle bişey öneririm . En iyi oynadığın zamanı düşün sonra öyle oynamaya çalış yararı olacaktır .
Bilgisayarı kapat odana cekıl uyu güzel cozum dımı Big Grin
Hiç sosyal yaşantın kalmamış Smile veya Kız seni reddetti o'da olmadı aşıksın Smile

Oyunu eğlenceye döküceksin mesela bir adam sana küfür ettimi aldırış etme (hehe öyle,bende seni seviyorum gibi cümleler yaz kapat konuyu Smile )

Ben senin yerinde olsa 1-2 hafta oyuna ara verirdim çıkar gezer eğlenirdim Smile ,
Farkında değilsindir ama herkeste olduğu gibi Warrock ve bilgisayarın seni esir almış durumda.Smile
Seninki teknik bir sorun değil sence nasıl yardımcı olabiliriz?

http://www.psikolojikdestek.com sana yardımcı olacaktır.
Artık iyice yeteneksiz olduğumu düşünmeye başladımm valla keşke sıfırlatmasaymışım böyle bi etkisi olacağını hiç bilmezdim Big Grin
(06-06-2010 10:56 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Hiç sosyal yaşantın kalmamış Smile veya Kız seni reddetti o'da olmadı aşıksın Smile

Oyunu eğlenceye döküceksin mesela bir adam sana küfür ettimi aldırış etme (hehe öyle,bende seni seviyorum gibi cümleler yaz kapat konuyu Smile )

Ben senin yerinde olsa 1-2 hafta oyuna ara verirdim çıkar gezer eğlenirdim Smile ,
Farkında değilsindir ama herkeste olduğu gibi Warrock ve bilgisayarın seni esir almış durumda.Smile

yok ya daha bir hafta oldu başlayalı uzun zamandır oynamıyordum. Arkadaşıma kendimi kanıtlıyım derken oldu. Aşığım ama söylemeyem buda başka bir konu Smile
(06-06-2010 10:56 PM)sp3ctral0 Yazılan: [ -> ]Artık iyice yeteneksiz olduğumu düşünmeye başladımm valla keşke sıfırlatmasaymışım böyle bi etkisi olacağını hiç bilmezdim Big Grin
(06-06-2010 10:56 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Hiç sosyal yaşantın kalmamış Smile veya Kız seni reddetti o'da olmadı aşıksın Smile

yok ya daha bir hafta oldu başlayalı uzun zamandır oynamıyordum. Arkadaşıma kendimi kanıtlıyım derken oldu. Aşığım ama söylemeyem buda başka bir konu Smile

En iyi fikiri buldum charın şifresini bana ver ben biraz oynıyım(Ama silah varsa Big Grin) senın kd nı yukselteyim sonra moralin düzelir.Olmadı annen le babana söyle Bakırköy e yatırsın lan Big Grin
(06-06-2010 10:56 PM)sp3ctral0 Yazılan: [ -> ]Artık iyice yeteneksiz olduğumu düşünmeye başladımm valla keşke sıfırlatmasaymışım böyle bi etkisi olacağını hiç bilmezdim Big Grin

Banada olmuştu Smile Git konuş kızla oyununda düzelir yaşamında Big Grin
Tamam vurun kiliti konuya ben çözümü anladım. Kasmıcam Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler