Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR TeamSpeak 3 Sunucuları Kapatılmıştır.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Benim düşünceme göre kimse alınmasın ama ts'de yaşı büyük diye dinlenen yaşın küçük diye dinlenmeyen bir kaç kişinin aldığı kararlarla bu hale gelindi..Olaylara taraflı bakıldığı oldu...Kimse hiç birşeyi tamamen öğrenmeden bir işe kalkışmamalıydı ama bunu yapanlarımız oldu...Neyse yapıcak bişey yok Hayırlısı..
Sebebi ne mi ?

Sebebi şu ; Son zamanlarda " Alper - Bombastic " arkadaşınızın TS3'de bulunan kişilere karşı sergilediği tavırlar ve son noktayı koyan " ByKaanX " Hollandalı Kaan'a sarfettiği sözler artık bardağı taşırdığının göstergesiydi.

Bende bu sebeplerden dolayı mevcut hizmette olan ve Alper'in idaresinde olan 9987 ve 5656 portlarında bulunan TS3 serverlarını kapadım.

Kendisi gerekli özürleri ve açıklamaları ilgili kişiler yaptıktan sonra eğer uygun görülürse tekrar açılabilir fakat şu anda böyle bir ihtimal gözükmüyor.

Bundan sonrada TS3 Serverlarımız açılırsa, Nicomedia clanı gibi WTR'yi yakından takip eden Clan oyuncularına girişi izni verilecektir.
peki şimdi olimpiyatların şifresi nerden verilecek
(06-06-2010 03:20 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Sebebi ne mi ?

Sebebi şu ; Son zamanlarda " Alper - Bombastic " arkadaşınızın TS3'de bulunan kişilere karşı sergilediği tavırlar ve son noktayı koyan " ByKaanX " Hollandalı Kaan'a sarfettiği sözler artık bardağı taşırdığının göstergesiydi.

Bende bu sebeplerden dolayı mevcut hizmette olan ve Alper'in idaresinde olan 9987 ve 5656 portlarında bulunan TS3 serverlarını kapadım.

Kendisi gerekli özürleri ve açıklamaları ilgili kişiler yaptıktan sonra eğer uygun görülürse tekrar açılabilir fakat şu anda böyle bir ihtimal gözükmüyor.

Bundan sonrada TS3 Serverlarımız açılırsa, Nicomedia clanı gibi WTR'yi yakından takip eden Clan oyuncularına girişi izni verilecektir.

Bence herkezin Düzeni bozuldu Sad
Alper ayıbı yaptıysa Alperin görevine son vermeniz daha mantıklı olurdu..
Alperin yüzünden tsyi kapamak gereksiz oldu BENCE.
Neyse hayırlısı neyse o olsun victory.gif
(06-06-2010 03:29 PM)ncamoonster Yazılan: [ -> ]Alper ayıbı yaptıysa Alperin görevine son vermeniz daha mantıklı olurdu..
Alperin yüzünden tsyi kapamak gereksiz oldu BENCE.
Neyse hayırlısı neyse o olsun victory.gif

Winkvictory.gif
Şahsen ben Kaan abiye şahsını inciticek birşey söylemedim her zaman saygı sevgi çerçevesi içindeydik ama Kaan abinin yanlış anlamaları yeri geldiğinde benim yanlış anlamam bazılarınız tarafınsan abartıldı ve sadece sizin değil diğer ts adminlerinin gözündende bakılırsa yaş farkını bir kenara kaldırın ben bu durumda haklıyım... Kusura bakmayın bencede kötü oldu ama yapıcak birşey yok çok abarttılar yaşım 18 diye benden büyükler var diyede çoğu karrar alınırken beni takmadılar ve ben demiştim diyincede suç hep bana yüklendi işte size sonucu..
(06-06-2010 02:59 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]TeamSpeak 2 sunucularını kullanabilirsiniz.
Adresi : ts.warrocktr.com dur.
Kayıt için : http://kayit.warrocktr.com adresini kullanabilirsiniz.

Hepinize iyi oyunlar.

kayit adresi açılmıyo 404 error hatası verdi kaan abi bi el şu işe
(06-06-2010 03:17 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Benim düşünceme göre kimse alınmasın ama ts'de yaşı büyük diye dinlenen yaşın küçük diye dinlenmeyen bir kaç kişinin aldığı kararlarla bu hale gelindi..Olaylara taraflı bakıldığı oldu...Kimse hiç birşeyi tamamen öğrenmeden bir işe kalkışmamalıydı ama bunu yapanlarımız oldu...Neyse yapıcak bişey yok Hayırlısı..

Yine bir objektifsizlik ve taraflılık seziyorum..
(06-06-2010 03:34 PM)asortiko1 Yazılan: [ -> ]
(06-06-2010 02:59 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]TeamSpeak 2 sunucularını kullanabilirsiniz.
Adresi : ts.warrocktr.com dur.
Kayıt için : http://kayit.warrocktr.com adresini kullanabilirsiniz.

Hepinize iyi oyunlar.

kayit adresi açılmıyo 404 error hatası verdi kaan abi bi el şu işe
bende açılıyor
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler