ArkadaşLar Ben cLan Açmak İstiyorum... Parasız OLduğunu BiLioyorum ... Premiumda var fakat NasıL Açıcağımı BiLmiyorum ... Yardım Edin ... ALLAH RAZI OLSUN ! ...
Admin Notu: Lütfen bağıra bağıra "kalın harfle yazmak" konuşmayalım herkes normal tondada okuyabilir.
http://www.warrock.net'e girip clans beta seçeneklerinden charını seçiceksin.
Açılan sayfada Creat clan yazısı kırmızı buton içinde önünde olucak oradan ayarlıyabilirsin.
(06-06-2010 02:40 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]http://www.warrock.net'e girip clans beta seçeneklerinden charını seçiceksin.
Açılan sayfada Creat clan yazısı kırmızı buton içinde önünde olucak oradan ayarlıyabilirsin.
Aynen dedigi gibi yapıcaksın bi sorun çıkarsa öm ile bana ulaş.
Önüme sadece " Do Your Part " GeLiyor Kırmızı Başka Bir Şey Gelmiyor ... CLandan Çıktıktan Sonra 1 hafta mı BekLeyip Kurmamız Gerek ???
Admin Notu: Lütfen bağıra bağıra "kalın harfle yazmak" konuşmayalım herkes normal tondada okuyabilir.
(06-06-2010 02:45 PM)tam35can3 Yazılan: [ -> ]Önüme sadece " Do Your Part " GeLiyor Kırmızı Başka Bir Şey Gelmiyor ... CLandan Çıktıktan Sonra 1 hafta mı BekLeyip Kurmamız Gerek ???
clanadn yeni çıktıysan 7 gün sonra kurabilirsin.
Hmm ama Herkes Kurucaksan 7 gün DoLmadan KurabiLeceğimi SöyLedi ... ??
(06-06-2010 02:48 PM)tam35can3 Yazılan: [ -> ]Hmm ama Herkes Kurucaksan 7 gün DoLmadan KurabiLeceğimi SöyLedi ... ??
Hayır kuramazsın.
Hmm peki Kardeşim ALLAH RAZI OLSUN ALLAH TUTGUNU ALTIN ETSIN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSIN ALLAH SEVDIGINE KAVUSTURSUN ALLAH
Arkadaş şu "L" harfini büyük yazınca elinize ne geçiyor ya

mutLu OLuyorum Paşam ! cixsin kardesım !! forewer !!!
We are the apamutLu OLuyorum Paşam ! cixsin kardesım !! forewer !!!
We are the apaçiiiiiiii !!!!çiiiiiiii !!!!çiiiiiiii !!!!çiiiiiiii !!!!