Oyuna yeni başladım(daha doğrusu başlıyamadım) GameFirst ün resmi sitesinde kulanıcı adımı ver şifremi kulanarak hesabıma girebiliyorum ancak oyunda girmeyi denediğimde "yanlış şifre" diyor.
Forumda arattım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

:
istersen bi deiştir şifreni?
Capslock kontrol et.
I ve i harflerine dikkat et.
Başka bir hesapla girmeyi denediğmde de aynı şey oluyor.
Heralde oyunda bir hata olabilirmi yeniden yüklersm düzelirmi?
ı ve i ye dikkat etmiyorsun kanımca.:)Ama tabiki tekrar yükleyebilirsin.Ancak dediğim gibi oyunla alakası olduğunu düşünmüyorum.Bu arada klavyen İng ayarındaysa Tr yap.
Kulanıcı adımda ve şifremde ı yada i harfleri yok
Google da aratınca bir kaç forumda daha gördüm benim gibi sorunu?
Eğer 1-2 hesap ile denediysen Gamersfirst gene bakımda olabilir.
Yada modem ve pc'ne res. at düzelir inşallah.
(01-19-2010 07:01 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Eğer 1-2 hesap ile denediysen Gamersfirst gene bakımda olabilir.
pw sinin yanlis oldugu modem ve pc ye reset atmakla ne alakasi var anlamadim..
sifreni tekrar degistir ve hic bir turkce karakter ve buyuk kucuk harf kullanma bakalim o zaman ne olucak..
(01-19-2010 07:25 PM)TolgaCevik Yazılan: [ -> ] (01-19-2010 07:01 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Eğer 1-2 hesap ile denediysen Gamersfirst gene bakımda olabilir.
pw sinin yanlis oldugu modem ve pc ye reset atmakla ne alakasi var anlamadim..
sifreni tekrar degistir ve hic bir turkce karakter ve buyuk kucuk harf kullanma bakalim o zaman ne olucak..
Tolgacım, Gamersfirst bakımda gene. (:
Bu alakası var.
Muhtemelen önceden English kullanıyordun Türkçede bazı harflere dikkat et öyle gir yada olmassa büyük küçük harflere dikkat et ve sorunun çözüldükten sonrada mesajla bildir.