Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Korku Unsuru içeren Konuların Paylaşımı ile İlgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar aldığımız karar neticesinde artık Video paylaşımlarınızda 1 parça dikkatli olmanız gerekmektedir. Bunun sebebi artık moda haline gelen bazı kötü videolar. Bunu açmam gerekirse hepinizin bildiği gibi " 2 resim arasındaki 3 farkı bulun" tarzında internette dolaşan bazı videolar var. Bu videoların son kısmında ise "Weeeıhıhıhıhııhıh" diye fışkıran canavar çakması şeyler oluyor vede bu tür paylaşımların artık olmamasını rica ediyoruz.

Sebebine gelirsek bu tip videoların insan üzerindeki istem dışı olumsuz etkilerinide göz önünde bulundurduk. Sanırım böyle video koymazsanız ne siz bir şey kaybedersiniz nede biz. Sadece bu konuda bir nebze duyarlı olmanızı umuyoruz.

İlgili madde FORUM KURALLARInada eklenecektir.

WTR Ekibi
Weeeıhıhıhıhııhıh" diye fışkıran canavar çakması şeyler Smile Smile Smile
Haklısın Turgay.Yaş Olarak Oldukça Küçük Arkadaşlarımız Var...Warrock Oyununun Yaş Ortalaması Küçük Zaten.Yerinde Bir Karar OlmuşSmile Mazallah Küçük Dilini Yutan Falan Olabilir Big Grin
hahaha güzel fikirvictory.gif
Kalbi olan insanlar var . Bence gerekli bi uygulama .
En sinir olduğum şey.
Evet Güzel bi uygulama,Ben zaten video paylaşmıyorum Smile
Konuya bir de ben bir açıklama yapayım; Bizzat yakınen tanıdığım bir kardeşimiz "kendisi 24 yaşında" bir kaç yıl önce bu tarz bir video şakası yüzünden ani bir şok neticesinde rahatsızlandı ve uzun süreli bir tedavi gördü. Şu anki durumu ise genel olarak özetlersek sürekli panik atak içerisinde mesela yanına sessizce yaklaşan canlı-cansız her nesne onu ürkütüyor yüksek ses veya sessizlik durumuda ürkütüyor, bazen anlamsız bir şekilde bir noktaya kilitlenip kalıyor ve saatlerce o noktaya bakıyor. Kısacası arkadaşımız panik atak durumunda sürekli Sad Lütfen bu tarz paylaşımlarından sakınınız.
SEVGİLERLE...
Böyle olması daha iyi Smile
Gerekliydi zaten Smile
Referans Adresler