Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Microsoft Saçmalıkları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

TaTy

(06-05-2010 10:51 PM)Ferudun Yazılan: [ -> ]con ile ilgili bir sürü şehir efsanesi dolaşmakta Smile gizli bir elementin simgesi olduğundan tutunda kainatın sırlarının anahtarı "bu kısım espri Big Grin " olduğuna kadar ama işin aslı işletim sisteminin yazılımsal olarak etkilenmesine sebep olduğu ve "http://" deki / işaretlerinden birinin yanlışlıkla konması ve düzeltilmesinin çok fazla maliyet getirmesi gibi bi sürü durum var bu sanal alemde bunlarda öyle birşey. İkinci örnekte verdiğin kod ise işletim sistemindeki yazı karakterleriyle ilgili makronun çalıştırlmasından ibaret sadece. Sözün kısası çoğumuza saçma gelebilen o hataları yaratmak bile başlıbaşına bir emek istiyor Big Grin
SEVGİLERLE...

yıh yıh yıh
dünyada sadece istanbul boğazında bulunan çok ama çok değerli bir nükleer enerjinin adının baş harfleri con o yüzden bu enerjinin peşinde olanlar bunun fazla duyulmasını istemiyorlarmış bu yüzden engelliyorlarmış yahudiler amerikalılar araplar falan hep boğazdan yalı almak için neden kapışıyolar sanıyorsunuz araştırın biraz daha detayları görürsünüz saygılar
İnanmam fake Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Bilgilendirme için teşekkürler Big GrinBig GrinBig Grin
ahaha koptum Big Grin
Klasör açmayı denedim..
-Paylaşım için sağol.
" PRN " ve " NUL " diyede yaratamazsın =)
Siz de con diye değil concon diye açarsınız ne olacak Wink
(06-05-2010 11:49 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]dünyada sadece istanbul boğazında bulunan çok ama çok değerli bir nükleer enerjinin adının baş harfleri con o yüzden bu enerjinin peşinde olanlar bunun fazla duyulmasını istemiyorlarmış bu yüzden engelliyorlarmış yahudiler amerikalılar araplar falan hep boğazdan yalı almak için neden kapışıyolar sanıyorsunuz araştırın biraz daha detayları görürsünüz saygılar

İlk defa senden duyuyorum Smile
Oto text ilginçmiş con a gelince uzun zamandır bildiğim bişeydi ayrıca CON, PRN, AUX, CLOCK$, NUL
COM0, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9
LPT0, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9

bu isimlerlede klasör açılamaz Smile
Bune ya köpek biyerden kurttan atlar vb yazıor bune yaw Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler