Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hata??(Bu hatayı kimse görmemiştir.)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
update ile birlikte launcher ve client değerinide 1 düşük yapmayı dene
Öyle yapma sil setuptan yükle . Yüklerken antivirüs felan her seyi kapa olur !
ya arkadaşım bu bölümü ben düzenliyorum sana göre silip kurmak kolaydır ama adamın pcsi ve bağlantı hızı buna izin vermiyodur. bende bilirim sil kur demesini ama bizim görevimiz en kısa yoldan halletmek.
Smartyy herşey için teşekkürler ama hiçbir şey fayda etmedi galiba bazı oyun dosyaları eksik ben silip yeniden yükleyeceğim konu kilit+
Bu hata tamamen işlemci ile ilgili bir hatadır ve düzeltmek için Ctrl+Alt+Del tuş kombinasyonuyla Görev Yöneticisini açıp aktif uygulamaların işlemci kaynaklarından ne kadarını meşgul ettiğine bakın ve içlerinden Warrock haricinde hangisi anormal bir şekilde +%40 fazla kaynak tüketiyorsa o uygulamayı durdurun ve öyle deneyin.
Not: Bu arada umarım bilgisayarınızda güncel bir antivirüs programı vardır. Bazı hatalar bilgisayarı resetlediğinizde düzelebiliyor birde bunu deneyebilirsiniz.
(06-05-2010 10:29 PM)kaos7 Yazılan: [ -> ]Smartyy herşey için teşekkürler ama hiçbir şey fayda etmedi galiba bazı oyun dosyaları eksik ben silip yeniden yükleyeceğim konu kilit+

6 ay öncesine kadar bu hatayı böyle çözüyorduk Allah Allah ne olduysa
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler