Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BIOS Şifre Kaldırma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ilk önce ben uğur abim değil kardeşi can,

Arkadaşlar 2 gün önce bilgisayarım çöktü ve babamda arada bir geçiyordu şans o güne tuttu ve girmek isteyince gene sinirlendi 'Ha Bire Bİşey İNdiriyorsun- Çok Biliyorsunuz Siz' gibi laflar ve bildiğiniz küfürler Big Grin

ve dün format atmaya çalıştım bilgisayar açılınca 'Delete' tuşuna basınca bios ayarlarına girmeye çalıştım fakat 'Delete' tuşuna basınca Şifre parola sordu Çağrı Yardım Merkezini aradım ve kasa içindeki Bıos Card ın pilini çıkartıp 5 dk sonra tekrar takmamı önerdiler fakat ben hiç karışmak istemiyorum abimde yok bişey olmasın diye. Smile

Başka bir çözüm yolu varmı acaba Bıos şifresini kaldırmanın ??
Servisin dediğini uygula kardeşim. En çok onlar sana yardımcı olacaktır.
Yok onun haricinde arıyorum yardımcı olabilcekler msj atsın Ss.gif Pili çıkar filan ben daha Kumandanın pil ine gıcık kapıyorum kaldı bios kartın pil i Big Grin daha önce var olduğunu bile bilmiyordum bu kadar sene iyi dayanmış Big Grin
Servisin dediğini yap . Sorun olursa tekrar ararsın Smile
korkma bişey olmaz Big Grin (tabi duzgun yaparsan Smile) çok dıkkat et ama servisin dediğin başka bi yol yoktur sanırım hem ... neden bios a girmek şifre istesin sen servisin dediğini yap Wink
Başka yöntemler var ama onu yapabilmen için en azından pilin nerde olduğunu bilmekten fazlasını bilmen lazım yani anlayacağın seni aşar. Sen pili sök en iyisi, de hadi ne duruyorsun? Smile

TaTy

Anakartın üstünde CLR_PW diye küçük bir birleştirici vardır.Onu üstüne takarsan şifre sıfırlanır ancak sorun onu bulman zor işte . Sen en kolayı bios pilini sök - tak.
Yuvarlak beyaz pil korkma yani bi'şey olmaz
Referans Adresler