Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Adminimiz Hayırlı Olsun ( Ferudun Abi )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar uzun zaman sonra WarrockTR sitemize bir yönetici aldık.

Sevgili Ferudun Abimiz forumumuzun yeni Admini olmuştur.

Kendisiyle ilgili kısa bir bilgi vermek gerekirse;
Forumun en yaşlı kurtlarından birisi diyebilirim =)) 41 yaşındadır kendisi =) Umarım herkez saygıyı doğru oranda tutar =) Babamız yaşında bir abimizdir kendisi.
Warrock'ı ilk zamanlarından beri oynamaktadır yalnız son zamanlarda aktif olarak Warrock'dan kopmuştur yalnız dikkat edenler farkeder zaten buralarda takılan birisidir =)

Umarım aramızdan 90 mesajı olan birisini admin yapıyorsunuz gibisinden mesajlar atmazsınız =) Bu tip mesajları bu forumda görmek istemiyoruz açıkcası.

Kısa bir bilgi geçmem gerekirse herkeze hatırlatma olsun,

Moderatör alımlarımızı ya kendi seçtiğimiz kişiler tarafından yaparız yada foruma başvuru açarız ki kaldıkı zaten soracaklar olduğuna eminim "ne zaman moderatör alımı olacaktır" şeklinde. Cevabı bu yaz yeterince mod alacağız.

Adminliğe gelirsek, "geçenlerde admin başvurusu açın" diyenler vardı Big GrinBig Grin Foruma Adminleri tamamen kendi içimizden kişilerce yaparız vede bu konuda seçiciyizdir.

Uzun lafın kısası Ferudun Abinin Adminliği tüm WarrockTR forumuna hayırlı ve uğurlu olsun.
forumdaki nicki Ferudun Abi mi ? nickide yazsaydın
hayırlısı olsun eskiden beri nickinden tanırım . görevinde başarılar ...
Hayırlı olsun, yine eskiden olduğu gibi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
SEVGİLERLE...
Ferudun abi bende seni 2. Bir hediye olarak http://www.bfbc2.com'da da admin yapayım Big Grin
Hayirli olsun =)
Bu adam beni rüyamda oyundan ve forumdan banlamıştııııı!!
NE kabustu ama Big Grin ben hack değilim diye bağırarak uyanmıştım Smile hayırlı olsun abicim
Hayırlı olsun Smile
hayırlı olsun
varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrol ferudun reis Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler