Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premıum veya g1 kredisi alma konusunda önemli
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar ben premium alıcam fakat her seferinde yapacağım ödeme şeklini seçtikten sonra satın alma işleminiz başarısız oldu diyor ve başka bir ödeme türü seçin diyor. bu sorun bende 3 haftaya yakın süredir var. Bu konuda ne yapmalıyım ?
kredi kartındanmı bahsediyorsun
Biraz aç da yardımcı olmaya çalışalım Smile
Evet kredi kardı mastercard deniyorum . işte seçiyorum yenı sayfa açılyıor sol tarafta alacağım ürün yazıyor. sonra diyoki satın alma işleminiz başarısız oldu. mastercard seçtm
Konuyu açtım biraz yardımcı olur musunuz ? ne yapmalıyım
Farklı bi tarayıcıdan denesen
(06-06-2010 09:31 AM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Farklı bi tarayıcıdan denesen

Yine bi fark yok. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
Çözümü bulmak için biraz daha ilerledim. Başka hesaptan almayı denedım. Ondan oluyor önüme bilgiler falan geliyor ama neden hesabımda yok ? Ticket atabilirim ama ingilizcem yok. Nasıl bir ticket atmalıyım yada bu sorunu nasıl çözebilirim
ESN kodu alabilirsin, bence kredi kartın onay vermiyordur.

Kredi kartın Sanal Kart değildir umarım.
(06-06-2010 01:05 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]ESN kodu alabilirsin, bence kredi kartın onay vermiyordur.

Kredi kartın Sanal Kart değildir umarım.

Şöyle bieşy var sadece benım hesabımda olmuyor nasıl oluysa artık... ticket attım resmi forumdan jericho ya msj attım hiç cevap yok. başka hesapla denediğimde oluyo önüme bilgi geliyo ama benim hesabımda yok ve bu sorun bende 2 aydır var ................
bu arada o kartla daha önce almıştım ki daha bilgileri girmedim yani. bilgileri girecek yer gelmiyo hata veriyo.
Referans Adresler