Arkadaşlar az önce ttnet internet cağrı hattına baş vurdum internetim sınırsız dedim ve bana bir test yaptırdı anladığınız gibi internet speed test hamilelik testi olcak değil

) ve sonunda 6.69 çıktı (Download) sizinde düşüdüğünüz gibi az bir sayı fakat adam buna çok iyi dedi sizce başından salmak içinmi
çünkü internetim akıl alamicak kadar yavaş

Modemden olabilir.Mesela bi yerde 1 de saniyede 1 mb diğerindede ama bir modem pikatel,diğeri air ties air ties pikatelden daha yavaş.Buna her hafta şahit oluyorum..
Benimki Pikatel

)
İnternetin gayet hızlı, Benim 1.70 Mbit yani seninkinin 5 katı yavaşı .
Alıntı:sizinde düşüdüğünüz gibi az bir sayı fakat adam buna çok iyi dedi sizce başından salmak içinmi
Unutmaki bu Ülkede hâlâ interneti olmayan insanlar var !
Kullandığın internetin kıymetini bil.
yahu tmm da bizimki varken böyle ise olmasın ne bir oyun oynuyabiliyorum ne başka bişey o zaman virüs var galiba çünkü benimkide 1Mb gibi
TTNET in ne yapacağı belli olmuyor . 15 GB kotası var . Onu aşınca 512 Kps düşüyor . Ondan da olabilir .
Beyler dalgamı geçiyorsunuz

) ne bekliyorsunuz yani şimdi internetim yavaş olsada hiç sormiyimmi alla alla o zaman teknik destek nie var düşünsene adam diyor Benim Pc Çok Yavaş bişey olmaz pc olmayanda var şükret ben sadece normalmi dedim akıl istemedim
Speedtest değerlerin 6 mb download gösteriyorsa iyi bağlantın var demektir.
Fena değil, yavaşlığı neye göre tanımladığın önemli.