Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet Hızı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar az önce ttnet internet cağrı hattına baş vurdum internetim sınırsız dedim ve bana bir test yaptırdı anladığınız gibi internet speed test hamilelik testi olcak değil Smile) ve sonunda 6.69 çıktı (Download) sizinde düşüdüğünüz gibi az bir sayı fakat adam buna çok iyi dedi sizce başından salmak içinmi
çünkü internetim akıl alamicak kadar yavaş Ss.gif
Modemden olabilir.Mesela bi yerde 1 de saniyede 1 mb diğerindede ama bir modem pikatel,diğeri air ties air ties pikatelden daha yavaş.Buna her hafta şahit oluyorum..
Benimki Pikatel Smile)

TaTy

İnternetin gayet hızlı, Benim 1.70 Mbit yani seninkinin 5 katı yavaşı .

Alıntı:sizinde düşüdüğünüz gibi az bir sayı fakat adam buna çok iyi dedi sizce başından salmak içinmi
Unutmaki bu Ülkede hâlâ interneti olmayan insanlar var !
Kullandığın internetin kıymetini bil.
yahu tmm da bizimki varken böyle ise olmasın ne bir oyun oynuyabiliyorum ne başka bişey o zaman virüs var galiba çünkü benimkide 1Mb gibi
TTNET in ne yapacağı belli olmuyor . 15 GB kotası var . Onu aşınca 512 Kps düşüyor . Ondan da olabilir .
Şükretmeyi öğren..
Beyler dalgamı geçiyorsunuz Smile) ne bekliyorsunuz yani şimdi internetim yavaş olsada hiç sormiyimmi alla alla o zaman teknik destek nie var düşünsene adam diyor Benim Pc Çok Yavaş bişey olmaz pc olmayanda var şükret ben sadece normalmi dedim akıl istemedim
Speedtest değerlerin 6 mb download gösteriyorsa iyi bağlantın var demektir.
Fena değil, yavaşlığı neye göre tanımladığın önemli.
Referans Adresler