Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Artık bıktım .. Cevaplar videoda ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben bu oyunu 2 yıldır oynuyorum..Birden fazla char'ım oldu.Oyuna ilk başladığım nickimi oyunda eski olanlar iyi bilir.Açık konuşmak gerekirse artık herkezin bi yerden laf vurmasına sıkıldım.Bundan böyle hemen hemen her oyunumu video'ya alıcam.-Ki bu ilk aldığım video.Küfür yemekten oyuna konsantre olamadığım halde KD'm 18-4~ dü.Ping'im 999 yada 200lerde değil X-Fire açık olduğu halde 90-110 arasıydı.Şimdi bana oyun içinde hack diye küfür eden arkadaşlara kapak gibi kanıt videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.Dediğim gibi bu daha ilk video'm gün geçtikce yenileri eklenecektir.
Saygılar..

http://www.dailymotion.com/video/xdh56z_...videogames
clandaşım g.o
Hepsini seyrettim.Klasik bir cevap vereceğim AldırmaSmile Bu videodan sonra bu forumda aklandın sayılabilir..
Kardeşim böylelerini kafana takmıyacaksın adamlar ı gördum ilk vurdugun 2 kişi hiç bir şey yapmayı bılmıyorlar bodozlama duruyorlar sonra kufredıyorlar orda xfire açık dıyorsun o adamlar xfire ın ne oldugunu bıle bılmıyorlardı kesin bu eziqlerle ugraşmaya degmez yazılanları okuma onları kafana takma onlar dahada sinir olur hiç bir şey yazmazsan sen oyundan zevk alıomusun onu soyle bana zevk alıosan hiç kafana takma dediğim gibi...

Vallahi canım scorpion çekti şimdi Tongue bak nasılda dilim sulanıyo Big Grin
Helal güzel oynamışsın.
Amaç aslında aklanmaktan çok kafadaki soru işaretlerini gidermek .. Ben rastgele oyunlar kaydedicegim bundan sonra .. hergün yada haftada bir .. bence iyi kdye sahip herkesin yapması gereken bir durum .. inanın o zaman çok daha güvenilir bi ortam sağlanıcaktır .. bu arada teşekkürler (küfürlere cevap vermekten oynayamadıgım halde) Smile

SametKARA

Banada Diyen Oluyor İstersen Video Alayım Diyorum Sonra Susuyorlar.
Aldırma güzel oyun çıkarmışsın helal olsun Smile
(06-03-2010 09:04 PM)Berk Ç. Yazılan: [ -> ]Kardeşim böylelerini kafana takmıyacaksın adamlar ı gördum ilk vurdugun 2 kişi hiç bir şey yapmayı bılmıyorlar bodozlama duruyorlar sonra kufredıyorlar orda xfire açık dıyorsun o adamlar xfire ın ne oldugunu bıle bılmıyorlardı kesin bu eziqlerle ugraşmaya degmez yazılanları okuma onları kafana takma onlar dahada sinir olur hiç bir şey yazmazsan sen oyundan zevk alıomusun onu soyle bana zevk alıosan hiç kafana takma dediğim gibi...

Vallahi canım scorpion çekti şimdi Tongue bak nasılda dilim sulanıyo Big Grin
gorende bklava sancak Big GrinBig Grin
(06-03-2010 11:00 PM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Aldırma güzel oyun çıkarmışsın helal olsun Smile

tüm olumları mesajlara teşekkürler .. söyle bi gerçekde var benim map khali degil aslında.. mairende kd 20-30 arası kill ile bitiriyorum .. yakında onunda videosunu eklicegim ama xfire cok kasıyor .. önericeginiz bir program varmı ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler