Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yardımm Uleeeen :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler Combat Arms a Tekrar Başladım warrock da nöbetli kastığımız için ortak kasarken combat kasıcam aktif olarak her gün online olup oynıyan arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim...

Email adresi yazmayın !!!
Bende bi ara başlamıştım açıkcası oyunu fazla beğenmedim 2 3 gun sonra warrock a geri döndum mause hakimiyetim flan hepten gitmiş warrockta senın icın yararlı olmaz ona gore wr y le buun mause hakımıyetlerı cok farklı.
(06-03-2010 07:53 PM)Berk Ç. Yazılan: [ -> ]Bende bi ara başlamıştım açıkcası oyunu fazla beğenmedim 2 3 gun sonra warrock a geri döndum mause hakimiyetim flan hepten gitmiş warrockta senın acın yararlı olmaz ona gore wr y le buun mause hakımıyetlerı cok farklı.

doğru söyluyo ben 4-5 gün oynadı combat arms ı sonra bi warrock açım dedim oynayamıyorum başlamasan daha iyi snn açından ama illa başlicam diyosan ca yı şu adresten indirmelisin http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main diğeri sadece amerika içn bildiğim kadarıyla bnde amerika için olanı indirip kurmuştum hata veriyodu neyse benden bu kadar...
Kardeş Ben Zaten Oynuyordum Combat Bence Bi Sorun Yok Sizden Yardım Eden Varmı Dedim Siz Ders Veriyosunuz Big Grin
(06-03-2010 08:10 PM)asortiko1 Yazılan: [ -> ]
(06-03-2010 07:53 PM)Berk Ç. Yazılan: [ -> ]Bende bi ara başlamıştım açıkcası oyunu fazla beğenmedim 2 3 gun sonra warrock a geri döndum mause hakimiyetim flan hepten gitmiş warrockta senın acın yararlı olmaz ona gore wr y le buun mause hakımıyetlerı cok farklı.

doğru söyluyo ....

EYVALLAH Big Grin
(06-03-2010 08:11 PM)Prime Yazılan: [ -> ]Kardeş Ben Zaten Oynuyordum Combat Bence Bi Sorun Yok Sizden Yardım Eden Varmı Dedim Siz Ders Veriyosunuz Big Grin

degreemaster var foryoukill sarp onu biliyorum ben arkadaşlık teklıfı gonder oyundan yardımcı olsun sana Big Grin
Bence başlama Smile
Kimse başlama diyo bencede başlama benım charın şifresini veriyim onu kas Big Grin
Pc özellikleri iyi değilse başlama bence Smile
2 si aynı anda kötü gelirSmile Başlama bence
Opera 7 öneririm , Clanca bi ara oynadık bomba oyun.. Duvar'ın gerçek tadını orda görüyorsun..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler