Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-19-2010 03:08 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Alper bu şekilde sonuçlanmasa?Bir kez daha konuşsanız?Şahsen Forum'da kalmanı isterim.

Ben konuşurum akşam kaan abiyle. Zaten günlerdir yakalayamıyorum onu Big Grin Şaka maka cidden çok üzüldüm ama tatlıya bağlarız umarım...
Kalmanı isterdim..
Bu konunun açıkçası tatlıya bağlanacak bir tarafı yok.
WTR bünyesinde yapılan her güzel şeyi taktir etmişimdir, bu siteye üye olan herkesin bu sitenin gelişmesinde küçükte olsa büyükte olsa sonuçta bir emeği var. Bugüne kadar yapılan herşeyi zaman zaman yazılı, zaman zamanda sözlü olarak taktir ettim.

Özellikle TrWarrior sana söylüyorum ; sitenin analizlerini sizinle paylaşırken altını çizerek yazdım " güzel başarılar elde ettiniz " diye.

Bugün siteye girdiğimde son mesajlar kısmına bir baktim " tamamiyle " masmavi olmuştu.
Halbuki oranın masmavi olmasına gerektirecek bir yazı veya döküman göremedim.
Moderatörler bölümünde yazdım, belki bir amacın vardır yada bir düşüncen vardır forumda diye.
Senin yetkilerini o yazıyı yazmadanda alabilirdim, fakat bu diğer yöneticilere ve sözü geçen yönetici arkadaşlarıma haksızlık olur diyerekten bunu yapmadım.
Ayrıca seni rencide edecek bir davranış olabileceği gibide uzak durdum.

Şu bir gerçekki yazdıklarım seni böyle bir ayrılık yazısı yazacak kadar ağır cümleler değildi ki sana ağır gelmiş, kabullenememişsin ki bu yazıyı yazmayı bir ihtiyaç görmüşsün.

Açıkçası birlikte olduğumuz şu forum çatısı altında kendine güvenen ve şahsına yapılmış yorumları kaldırabilecek nitelikte kişilerle birlikte çalışmayı isterim. ( Onlara cevap verecek güçte !!! )

Benim açıklamam bu kadar, arkadaş kararını vermiş.
Emekleri için kendisine gönülden teşekkür ederim.
Ne yazsam ne etsem bilmiyorumki eskiden foruma yaptığın katkıları hatırlıyorumda bırakman çok kötü gerçekden çok üzüldüm sadece bir kere daha konuşsanız ??

Sherlock

TS'de kaç kere konuşmuşluğumuz var KaanTopal'la ya da WR hesabım banlandığında bizzat ilgilendi,açtırdı eyv. ama adımı bilmiyor o zamanlar bana ne dedi çok merak ettim Big Grin

Mavi olayına gelince siteye az ve birden girdiğimden dolayı mesajlar ardarda gözüktü zaten o gün sadece o kadar yazıyorum ertesi gün aynı olay..Gereksiz olaya gelince konuya uygun mesajlar gereksiz ise evet gereksiz ;

http://warrocktr.com/forum/Konu-Tabi-Tab...72#pid8372

Bu konuya ne diyeyim ;

-"Evet oldukça tebessüm ettirici olduğu kadar düşündürücü de bi'video,insanımınız hemen geçiştirme özelliğini çok iyi yansıtan trajikomik videolardan sadece biri" mi deseydim :|

Neyse daha açıklamanın anlamı yok,nasıl ki bir bakan vatandaşsa,bu forumda mod olan aynı zaman da üye gibi yorum yapabilmelidir.

Konu kapansın,kilit.[leyin^^]
Nasıl istersen alper.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler