banlandım ALLAH kahretsin k2. LEVEL düştüm ALLAH kahretsin k2. bune arkadaşlar ya ben opk a girmedim level düştüm. ben bunu yapmadım banlandım. neden siz level düşüyosunuz ya da banlanıyorsunuz ? neden ben degil yaklaşık 4 yıldır oynuyorum ne ban ne de level düşme öyle günler oluyo opk odalarından başka oda yok ben 32 saat boyunca açık savaş oynadıgımı bilirim ama bi sorun olmadı. k2 de dört dörtlük demiyorum kendinizde de arayın bişeyler.
Bana şu ana kadar Birşey olmadı,ama K2'yi Savunmaya gerek yok Bence.
(06-03-2010 12:02 PM)suslub4by Yazılan: [ -> ]banlandım ALLAH kahretsin k2. LEVEL düştüm ALLAH kahretsin k2. bune arkadaşlar ya ben opk a girmedim level düştüm. ben bunu yapmadım banlandım. neden siz level düşüyosunuz ya da banlanıyorsunuz ? neden ben degil yaklaşık 4 yıldır oynuyorum ne ban ne de level düşme öyle günler oluyo opk odalarından başka oda yok ben 32 saat boyunca açık savaş oynadıgımı bilirim ama bi sorun olmadı. k2 de dört dörtlük demiyorum kendinizde de arayın bişeyler.
bravo kardeş iyi konuşmuşsun
"k2 dört dörtlük demiyorum." dedim orda
(06-03-2010 12:02 PM)suslub4by Yazılan: [ -> ]banlandım ALLAH kahretsin k2. LEVEL düştüm ALLAH kahretsin k2. bune arkadaşlar ya ben opk a girmedim level düştüm. ben bunu yapmadım banlandım. neden siz level düşüyosunuz ya da banlanıyorsunuz ? neden ben degil yaklaşık 4 yıldır oynuyorum ne ban ne de level düşme öyle günler oluyo opk odalarından başka oda yok ben 32 saat boyunca açık savaş oynadıgımı bilirim ama bi sorun olmadı. k2 de dört dörtlük demiyorum kendinizde de arayın bişeyler.
hesabın antıvurusden banlanırsa görürüm seni dersin ben hack kullanmadım diye
Bende düştüm . Akıllandım . İyi bir ders oldu . Onlara da olmuştur .
qurqann antvrs kullanmıyorum kullananlara şaşarım.......
Arkadaşım haklıysam Konusurum.Herkez K2 haklı oldugu ıcın ban yemiyor bence arada istisnalar da oluyor.Ama powerlevel yapan arkadaşlar için Söyledıklerınde haklısın.
(06-03-2010 12:06 PM)suslub4by Yazılan: [ -> ]qurqann antvrs kullanmıyorum kullananlara şaşarım.......
antıvurus 10 pcnın 9 unda var ve banlanmaya sebeb olabiliyor bunu bilmiyormusun 4 yıldır oynuyosunda
antvrs kullanma deme hakkım yok dememde. oyuna girerken devre dışı bırakacaksın antvrsü bu kadar basit.