Arkadaşlar k2'nin gerizekalı modları dün normal ffa oynarken beni level düşüdüler.Kardeşim ffa oynamk yasaksa oyun modunu neden oyundan kaldırmıyorsun. ? Sizin paralarınızı (tabiki benimde) sömürmek için uğraşıyorlar.Lanet olsun böyle oyuna.Şimdi bu çarla bir ticket atıcam bari banlansın.Şu admine bir söveyim.Buyun ss'ler.

Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp diyecek ; kardeş sen illegal yol kullanmışın level 1 de haklı admin filan öyle yorumlar yazacaksanız hiç yazmayın.Burada illegal olan bir şey yok.Normal ffa oynuyoruz marıen sunucu ile bağlantı kopuyor açıyorum yeniden birde ne göreyim level 1 dinar 0. Allah belanı versin k2.
K2'nin Eseri
![[Resim: 2eq6vzb.jpg]](http://i45.tinypic.com/2eq6vzb.jpg)
Yapıcak birşey yok ne diyebilirizki. Geçmiş olsun. Kaç lvldın bu arada ?
(06-03-2010 10:42 AM)ProLeader Yazılan: [ -> ]Yapıcak birşey yok ne diyebilirizki. Geçmiş olsun. Kaç lvldın bu arada ?
36
Neyse geçmiş olsun insanların emekleriyle oynuyorlar !
Kardeşim çarı seri kassam yemin ediyorum öfkelenmem kuran çarpsın öfkelenmem fakat k2'nin oyun başından beri olan bir oyun modu bu ya ? İnsanlara eziyet çektirmek için mi yapılmış bu oyun modu.Tamam arkadaşlarım ben anladım anlıyacağımı.Siz siz olun marıen filan oynamayın (ffa).

ben hergün 24 saat ffa oynuyodum 53 lwl lwl düşen charımda admin her şekilde lwl düşürüyor tabiki senin dediğinde doğru lwl düşürekcen niye bu oyun modunu yapıyorsun ! buunun ıcın bi ticket atmak lazım kaldırsın ffayı !
(06-03-2010 10:56 AM)€TO'O Yazılan: [ -> ]ben hergün 24 saat ffa oynuyodum 53 lwl lwl düşen charımda admin her şekilde lwl düşürüyor tabiki senin dediğinde doğru lwl düşürekcen niye bu oyun modunu yapıyorsun ! buunun ıcın bi ticket atmak lazım kaldırsın ffayı !
Şuan öyle bir ticket attım ki k2 çalışanlarından tut sahibine kadar hepsinin annesini saygıyla andım.
Yanlız opksız bi şekilde aşırı FFA oynamakda lvl düşürüyor.Bu konuda söylentiler var .
Geçmiş olsun . 35 lv düşmüştüm
Geçmiş Olsun Taha.Bende arada oynuyorum FFA ama opk değil tabiki ard arda 4-5 Kez oynadığımı Hatırlıyorum inşallah bana Bişey olmaz

Yasaksa Kaldıracaksın K2!