K2 gece saat tam 01:38 bütün opk kasan oyuncuları öptü dağıttı ortalığı

ban yeyen veya lwl düşen oldumu acaba ?
Sence

opk odası vardı o anda en az 15 kişi öpüldü.
Opk cıktımı ?

Malesef

Arkadaşş bu ne biçim oyun ya 2 gun oyuna girmedim opk cıkmış ben olmayınca opk cıkıyor bida kopmıycma oyundanda cıkmasın

xl3yhayal3t ( arkadaşım lwl düşmüş )

ne oldu simdi ellerine ne gecti verdikleri o kadar para cope gitti bende oynuyorum bu oyunu lvl 65 im daha 1 ay once 64 idim. oynayince lvl atlanabiliyormus demek yuksek lvlde olsan nedir bu opk tutkusu arkadas? durustce oynamak dururken cqc oyna git genis alan oyna ne kadar adam oldurursen o kadar puan aliyorsun yazik gunah bu harcanan emeklere hepsine oh olsun
(06-03-2010 05:54 AM)endless Yazılan: [ -> ]ne oldu simdi ellerine ne gecti verdikleri o kadar para cope gitti bende oynuyorum bu oyunu lvl 65 im daha 1 ay once 64 idim. oynayince lvl atlanabiliyormus demek yuksek lvlde olsan nedir bu opk tutkusu arkadas? durustce oynamak dururken cqc oyna git genis alan oyna ne kadar adam oldurursen o kadar puan aliyorsun yazik gunah bu harcanan emeklere hepsine oh olsun
BENCEDE OPK YAPMAK KALLEŞLİKTİR BURDA MİLYONLARCA OYUNCUNUN HAKKI YENİYOR ...
BEN OPK ODASINA GİRMEME RAĞMEN 3 CARIM BLOCKED OLMUŞ TEKİ 70 LVLDI Kİ ONLA AYDA 1 VEYA 2 DEFA GİRİODUM OPK YAPANLARI GOTURURKEN BENİM CARLARIDA BLOCKED ETMİŞ NE PROGRAM NEDE OPK ODASINA GIRDIM AMA K2 NİN ŞEREFSİZLİĞİ SAYESİNDE CARLARIM BLOCKED OLMUŞ AĞER BİLEN VARSA YARDIM ETSİN NASIL AÇILIYOR BU CARLAR !!!!?