Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GTA Şimdi iPhone'da!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Aksiyon oyunlarının en meşhur serilerinden Grand Theft Auto, Apple'ın iPhone'u için yayınlandı! Chinatown Wars ile, GTA keyfini Apple'ın mobil platformunda yaşamak mümkün! Yakında WR'da böyle olursa şaşmam(tabi tabi ^^ ).

[Resim: gtachinatownwars1263803.jpg]

Apple'ın mobil platformu için Grand Theft Auto geliştirildi. Daha önce DS ve PSP için yayınlanan Grand Theft Auto: Chinatown Wars, iPhone/iPod Touch kullanıcıları ile buluşuyor. 18 Ocak, yani bugün itibariyle iTunes'dan indirilmeye başlanacak olan oyun, Avrupa kullanıcıları için ise birkaç saat rötarlı yayınlanacak.

Cihazın dokunmatik ekranı sayesinde karakterimize yön verebildiğimiz oyunda, araç sürüşünün de iddialı olacağı söyleniyor.
Ama Gta gibi olmaz...!
Adamlar kendini aştı ya Smile
İphone Olsa Oynardık Smile
GTA Çok sevmiyorum ben

Çok cizgifilmimsi geliyor oyuzden gıcık geliyor bana olsa oynardım ama Çok sevdiğim bir oyun değildir
Ah ah diyorum bana iPhone alın , PC inden vazgeçicen diyorlar o zaman yok Big Grin
(01-19-2010 12:35 PM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Ah ah diyorum bana iPhone alın , PC inden vazgeçicen diyorlar o zaman yok Big Grin

Boşver oynama dandüq oyun zaten COD varken bu oynanırmı yaw Big Grin

Sherlock

Arkadaşta var arada oynuyorum ondan.
iPhone'de GTA fln oynanmaz.
Küçükken ne oynardık be Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler