Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yorumlarınız Sizin...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu gün bizim clan ve progameturk den Berk-p1trop1a hepimiz aynı oyundaydık ve berk rush yapıp base ye gitti ve vuruyor takla atıp giriyor içeri adamları buluyor vurunca,hack diyorlar bende berk'in hack olmadığını biliyorum tanıyanlar konuşsun...
Yahu, böyle her 'hack' programı kullanma muamalesi yapılanlar konu açıp, yorum isterse; bunun ucu bucağı olmaz. Smile Çok klasik olmasına rağmen doğru olan bir cümle vardır; aldırmayacaksınız bu tiplere..
Abi tanımasam hack derim-berk salim abinin kuzeni(hacıyatm4z) hack olmadığını biliyorum hala hack diyorlar.
Berk'i az çok, Salim Abi'yi en az senin kadar tanıyorum. Smile Salim Abi bir aralar Real Soldiers'ı bana bırakmıştı ve Berk'i o zamanlar ben almıştım RS'e.. Smile Az çok kimin ne olduğunu biliyorum.
Bende Biliyorum Dinlemiyorlar Ss.gif
Kimse kimseyi dinlemek zorunda değil ki? Bizler oyunu elimizden geldiği kadarı ile düzgün oynayabildeğimiz sürece, ortada herhangi bir sorun olmaz. Yani;o sana bunu, şu bize bunu demiş bla bla bla... Bunlar gereksiz şeyler; çok fazla takılmamak lazım. Wink
Önemli olan rush değil , önemli olan o çocuğun nerede olursak olalım bizi bulması . TS de konuştuk işte . Sende ısrarla onu savunuyorsun . 3 kişi de mi yalan söylücez ?

Gereken cezayı uyguladım ben . Clandan 1 hafta uzaklaştırma aldım . Gelip gelmemek artık sana kalmış .
Referans Adresler