Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Klan Resmi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Gece gece patch geldi dediler bende oturdum bu resmi yaptım Smile yeni klanımızın kemik yapısı Smile Eski SDT gibi olamaz ama olsun belki diriliriz SmileTongue
Daha güzel yapabilirsin.
Patch mı geldi ? 1 MB bile sürmeyen bişey aldı bende Smile

Clan resmine onu koyarsan hiç iyi olmaz . Çünkü hiç bişey belli değil . ( Oyun içindeki simgeden bahsediyorum Smile )
(06-02-2010 10:19 AM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Patch mı geldi ? 1 MB bile sürmeyen bişey aldı bende Smile

Clan resmine onu koyarsan hiç iyi olmaz . Çünkü hiç bişey belli değil . ( Oyun içindeki simgeden bahsediyorum Smile )
Yok ya hala hackler var crosshair'ı birleşik ayrıca bende 0 mb yazıyordu Game Startın dolması 5 sn falan sürdü Big Grin Patch değil yani.
(06-02-2010 10:21 AM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]
(06-02-2010 10:19 AM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Patch mı geldi ? 1 MB bile sürmeyen bişey aldı bende Smile

Yok ya hala hackler var crosshair'ı birleşik ayrıca bende 0 mb yazıyordu Game Startın dolması 5 sn falan sürdü Big Grin Patch değil yani.

Bendede öyle oldu . Oyuna bi girdim yine uçuyo teki Smile
O avatar küçüldüğü zaman güzel durmaz koyma derim ben Smile
Bencede daha iyi bir şey çıkartabilirsin.
ben zaten avatar için yapmamıştım Smile öylesine Smile
o resim kücülünce kötü olur
Referans Adresler