Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: apple stor'un 2. en pahali prog. buldum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
evet arkadaslar cogu kiside iphone artik vazgecilmezler arasinda yer aldi sahsen bendede oyle JB yaptiktan sonra dahadda bir zevk aliyorum kullanirken dun bir web sitesinden iphone icin programlar indiriyordum bir sey dikkatimi cekti yukleyeyim dedim ilk baska fos geldi ozelliklerini ve fiyatini ogrenince sok icindeyim Smile 799 euro evet yanlis duymadiniz tam 1555 YTL yapiyor sanirim su anda benim telefonumda rahat GPS programlari ile birlikte 4000 YTL program vardir 799 euroluk programin adi --- ira PRO --- ozelligi ise bulundugunuz yerden bildiginiz bir camera sisteminin ipsi var ise direk olarak telefonunuzdan izleyebilirsiniz is yeri sahipleri icin ideap bir sistem
uzun lafin kisasi isteyen olursa kendim upload yapip buraya ekleyebilirim
App'in en pahalilari navigatorlerdi,bu çıkmış demek Smile
eğer paylaşırsan sevinirim

TaTy

Öm den isteyin sonra elma firması dava açarsa 799 değil 79.000 bin € bile kurtaramaz bizi Big Grin Big Grin
(06-02-2010 09:18 AM)Black Yazılan: [ -> ]Öm den isteyin sonra elma firması dava açarsa 799 değil 79.000 bin € bile kurtaramaz bizi Big Grin Big Grin

Bizi diğil Türkiyeyi kurtaramaz Smile
Ücretli program paylaşımı yasak . Gerçekten başımıza iş çıkar . Dikkatli davran Smile
bende 899,99 euro gösteriyor benim itunes da Big Grin
Big Grin Alak mp3 Yeter Bana xD
Voy Voy Voy beBig Grin
benim iphone'da assaga yukari 4000-5000€ luk app vardir xD
Referans Adresler