Arkadaşlar oyunun orjinalini aldım kurdum internet üzerinden oynamak için punkbusteri de kurdum kısayoluna tıklıyorum oyun otomatik update yapmaya başladı bendeki versiyonu eski sanırım o yüzden.
soru 1. single player oynamak istiyorum fakat ne yaptıysam uptade yapmasını istemiyorum mesela oyuna gireyim dedim giremedim illa update mi yapmak zorunda single playera da girebilmek için (ayrıca update bende baya uzun sürüyor biraz önce bağlantıda sorun oldu dedi kapandı update şimdi yeniden başlattım )
soru 2. orjinal cd sinin içindeki kullanma klavuzunda vista SP2 de oyun çalışır falan diyor bende vista sp1 var acaba sorun olurmu oyuna girmemde oynamamda falan.. teşekkür ederim..
Bak canım kardeşim
http://bfbc2tr.com/ adresine üye ol bu konuyu oraya taşı onların dha saglıklı bi cvp verecegine inanıyorm

(06-01-2010 11:17 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar oyunun orjinalini aldım kurdum internet üzerinden oynamak için punkbusteri de kurdum kısayoluna tıklıyorum oyun otomatik update yapmaya başladı bendeki versiyonu eski sanırım o yüzden.
soru 1. single player oynamak istiyorum fakat ne yaptıysam uptade yapmasını istemiyorum mesela oyuna gireyim dedim giremedim illa update mi yapmak zorunda single playera da girebilmek için (ayrıca update bende baya uzun sürüyor biraz önce bağlantıda sorun oldu dedi kapandı update şimdi yeniden başlattım )
soru 2. orjinal cd sinin içindeki kullanma klavuzunda vista SP2 de oyun çalışır falan diyor bende vista sp1 var acaba sorun olurmu oyuna girmemde oynamamda falan.. teşekkür ederim..
Single oynamak istiyorsan eğer Masaütündeki oyuna sağ tık ordan özellikler ve hedef bul'dan oyun dosyası içine giriceksin ordaki diğer simgeye tıklayarak giriceksin.
Vista 2 de oynanır diyorsa, V1 de de oynanır.. şöle anlatayım : Vista 1 acemi dönemi , vista 2 güncelleştirilmiş dönemi gibi saçma bi örnek verirsek sanırım anlaşılır

Orjinal oyunu kurduktan sonra update yapmadan oyuna hiçbir şekilde giremezsin.
Cevap 1 : Oyunu yüklerken sana 2 seçenek sunar, 2 exe dosyalı olanı seçtiysen single player için update gerekmez. Sadece yapman gereken C:\Program Files\Battlefield içindeki "BFBC2Game.exe" yi çalıştırmak olur.
.gif)
Cevap 2 : Vista 1 de çalışır ancak güncelleştirme yapmanı öneriyorum, bazı ses sorunlarıyla karşılaşbilirsin, benim başıma gelmişti.
(06-02-2010 07:43 AM)vidanjor Yazılan: [ -> ]Cevap 1 : Oyunu yüklerken sana 2 seçenek sunar, 2 exe dosyalı olanı seçtiysen single player için update gerekmez. Sadece yapman gereken C:\Program Files\Battlefield içindeki "BFBC2Game.exe" yi çalıştırmak olur. .gif)
Cevap 2 : Vista 1 de çalışır ancak güncelleştirme yapmanı öneriyorum, bazı ses sorunlarıyla karşılaşbilirsin, benim başıma gelmişti.
Aynen katılıyorum .
Rahat oyun için bence Vista 2 kur . Sonra çok garip işler çıkar