Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu hatalar Neden KAynaklanıyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyuna girdiğimde yumruk ve bıçak damage götürmüyor ve medic box attıgımda alınmıyor bu oyunun dandikliğindenmi kaynaklanıyo yoksa başka bişeyden mi ?
wr'ye dandik dedi m045.gifAngrychair.gifweight_lift.gifban.gifspam.gifBig GrinBig Grin bende de arada oluyor ama snırım lagdan el başlıo her şey normal sonra birden komşu nete girince net yavaşlıo lag oluo falan alamıom med boxı Big Grin
Bıçak götürüyoda yumruğun HP götürmediği zamanlar oluyor . İnterneteki gecikmeden dolayı galiba .
Bağlantı yavaşlığından.
Yok o yumruk olayı bug , eğer bıçağınızın süresi yeni bittiyse öyle bir bug oluyor sanırım en çok bu dönemlerde rastlamıştım
Oynun buglarından dolayı.
Bazen benim m14lerin 1-2 tanesi de bugta kalıyor.
Odaya ilk girdiğinde birinci slotta bıçak olsa bile bug yüzünden yumruk görünür.Bug işte,takla atınca filan geçer Big GrinBig Grin
Arada bug oluyor.
Bu med. Box , Ammo,sis ' in üstünden geçilince patlamaması vs. oyunun bir bugu. Çünkü yeni sistem geliştirmeye çalışıyorlar , geliştirirken bir yeri tamir ederken diğer bir kısım patlak veriyor , vermekte zorunda çünkü DB de kod çakışması diye birşey vardır,onun sonucu bu oluyor ama tabi taa anlicaklar daaaa onarıcaklar daaaaa ohooo Big Grin
son 3 patchdir ölmüyo adamlar ya Big Grin
Ammo box atıyorum ammolar gözükmüyor Big Grin
Referans Adresler