Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Güvender Yayınları 7. Sınıf Nasıl?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba arkadaşlar bu hafta sonu sbs var bende bu hafta deneme çözmek istedim ve güvenderin 7. sınıf için 10 fasükül denemesini aldım ama sorular çok kolay geldi bana bu sene dershanedeki sorularla arasında sanki 5 sınıf var gibi ben bu kadar zor soru sonrasında böyle sorular görünce mi kolay gördüm yoksa güvenderin soruları mı çok kolay... güvenderin soruları çok kolaysa çözmemin yararı olur mu sbs için sonuçta zora alışmak lazım
ben 8. sınıfım sana söliim güvender+öğrenci çalışma kitapları burdaki soru tiplerine alış çünkü soruları hazırlayanlar arasında güvender tm var die biliom (güvender team ne la Big Grin) sınava da o sorulara benzer sorular çıkcak hele ifadelere falan güvender fasikülle %100 aynı ama ifadeler zor anlaşılıo Big GrinBig Grin ondan alışmaya çalış Smile
ben lıse 4 (ossus) fena deıldı valla Big Grin ama 7 ı bılemem. kalıtelıdır ama
Ben aldım geçen sene. Fena değil Smile
Güvender 8. sınıf tek kitap aldım soruları çok güzeldi çözerken tat alıyordum sorularıda güzel anafen ve güvenderin yayınları çok güzel her sınıf için
Güvender yayınları her zaman iyidir Wink Birey kadar olmasada victory.gif
Kanka sana söyliceğim şu ki ben Zeka Küpünü aldım 392 olarak gidiyor notlarım ama zeka küpünün matematiği zor :/ türkçesi kolay fen sos ing ama güvender kaliteli ve kolay elbette sbsye yararı olur bana ö.mden 6.sınıf sbs notları yaz birde hangş dershane onu Smile
Referans Adresler