Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: -34 hatası (yiter artık sil deme)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
host dosyasını değiştirdik yok otomotik yaptık yok 4.2.2.1-4.2.2.2 yaptık yok.Daha ne yapayım dns programını yükledikten sonra olur zaten .Fatalblow seni kınıyorum .Oyunuma.... Angry Angry Angry
yoo ben dns programı ile giriyorum hiçbir sorun olmuyor demekki snn pc de bişeyler var zten bnm pc de kafayı yedi warrock a girerken farklı farklı hatalar veriyo
benm dns 4,2,2,1 e ayarlıydı arada bu hatayı veriyordu updaterı kapatıp açınca bazen düzeliyordu bugn 20 kere açıp kapadım düzelmedi dnsi otomatik yaptım düzeldi Smile

şimdi bir daha dendm yine sorun yok Smile
Of çıldıracağım ya vallahi bıktım artık bu konulardan , ne zaman girsem foruma bi -34 hatasıyla alakalı konu oluyor illaki , biraz araştırın bakın edin bu nedir ya 30 tane konu açıldı böyle insaf ya.

- Yinede söyleyeyim umarım hallolur.

- 4.2.2.5 - 4.2.2.6 yap ayarlarını sonra yerel ağ bağlantısında sağ tıkla onar de ben öyle yaptım halloldu.
evet bendede oluyor bu sorun bu gunlerde ilk kez basima geldi forumdakileri uyguladim hic biri kafi etmedi
kesin cozumu yapiyorum bilgisayari bastan baslatiyorum girebiliyorum
benim dns kullanmama gerek yok belki o avantajim var ama bu gunlerde basima gelmeye basladi evet
(06-01-2010 07:30 PM)asortiko1 Yazılan: [ -> ]yoo ben dns programı ile giriyorum hiçbir sorun olmuyor demekki snn pc de bişeyler var zten bnm pc de kafayı yedi warrock a girerken farklı farklı hatalar veriyo

Görüyorsun işte . İşe yarayanlar oluyormuş !

DNS Otomatik yap !
Modeme res at sorun ttnet'te
4.2.2.1 _ 8.8.8.8
4.2.2.4 8.8.8.4
İkisinide denıyorum Sürekli Big Grin
(06-01-2010 07:34 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]
(06-01-2010 07:30 PM)asortiko1 Yazılan: [ -> ]yoo ben dns programı ile giriyorum hiçbir sorun olmuyor demekki snn pc de bişeyler var zten bnm pc de kafayı yedi warrock a girerken farklı farklı hatalar veriyo

Görüyorsun işte . İşe yarayanlar oluyormuş !

DNS Otomatik yap !

tamam yaptım senin programla Smile Yinede herkese teşekkürler.DNS 9 yaptım düzeldi.

TaTy

Birbirinize boşyere kızmayın , Şu anlık oyuna yeni yama gelene kadar böyle olacak.Warrock versiyon check ile alakalı bir sorun.

Şunu da belirteyim böyle hatalar benim bilgisyarımda hiç olmazdı , şimdi baktım bende giremiyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler