Arkadaşlar bir forumda arkadaşımdan aldığım gifi paylaşmak istedim.Amacım burada siyaset yapmak değil.Lütfen siyaset içeren mesajlar atmayın kullanmak isteyenler kullanabilir.Siyaset içeren mesaj atılmadıkça konuyu silmezseniz sevinirim.
http://i47.tinypic.com/212y1dx.gif
Dostum atrık yasak siyaset ortamına teşvik ediyorsun insanları. İstersen sil konunu yoksa siler yöneticilerimiz.
(06-01-2010 06:17 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Dostum atrık yasak siyaset ortamına teşvik ediyorsun insanları. İstersen sil konunu yoksa siler yöneticilerimiz.
Açıklamayı oku ondan sonra yaz siyasete sürüklemiyorum.Ayrıca siyaset ile ilgili mesaj yazan olursa konuyu silebilirsiniz dedim.
(06-01-2010 06:18 PM)x0nestarx~Taha Yazılan: [ -> ] (06-01-2010 06:17 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Dostum atrık yasak siyaset ortamına teşvik ediyorsun insanları. İstersen sil konunu yoksa siler yöneticilerimiz.
Açıklamayı oku ondan sonra yaz siyasete sürüklemiyorum.Ayrıca siyaset ile ilgili mesaj yazan olursa konuyu silebilirsiniz dedim.
Siyasete sürüklüyorsun!!! Bu ve buna benzer konular paylaşmak artık forumda yasak!
(06-01-2010 06:17 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]yeni bi' adolf hitler görmek istiyoruz, yahudilerin sonunu getirebilecek.
O tren kalkalı 65 yıl oldu...
@Ege-TR
tam bi' insan ziyanlığısın.
eğer bu konuda bi' sorun olsaydı moderatör uyarırdı, gerekirse kilitlerdi.
sen kimsin ki, karışıyorsun?
(06-01-2010 06:20 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ] (06-01-2010 06:18 PM)x0nestarx~Taha Yazılan: [ -> ] (06-01-2010 06:17 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Dostum atrık yasak siyaset ortamına teşvik ediyorsun insanları. İstersen sil konunu yoksa siler yöneticilerimiz.
Siyasete sürüklüyorsun!!! Bu ve buna benzer konular paylaşmak artık forumda yasak!
Arkadaşım susarmısın sana cevap yazmaktan bıktım bir sorun olursa moderatör siler sanane !