Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silahım neden Yavaş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba arkadaşlar bi sorum oalcaktı bende m60 famas mp7 vs felan var.

ama bi sorun varki dehşet Smile mp7 mesala başkasında iken takır takır atıyor bendeki silah diğer kişilerin 3de 2si hızında yani yavaş m60 var oda öyle çok yavaş millet şakır şakır saydırıyor bizimkinde tık yok m249 vardı 1 ıl önce felan aldığımda süperdi geçenelrde yavaşladı yine sorun nede acaba bi bilen varmı ha bu arada pc özellikleri

2 gb ram kingston , 1 gb nvidia gforce 9400 gt , çift çekirdek 2.7 işlemci vs işte anladınız siz Smile
İlginç bir sorun.
ilginc harbici sorunSs.gif
Çözünğrlüğün düşükmü ? Shaderler Açıkmı Kapalımı ? Grafikler Düşükmü ? bunları bi kontrol edip bana tekrar mesaj atarmısn
Ben düşük özellikli bilgisayarlardan bağlannınca yavaş mermi attığını öğrendim yani ya ram yada ekran kartı kaldırmayınca. Ama senin bilgisayarının özellikleri gayet iyi gibi geldi bi format ile sorun ortadan kalkabilir. Şu anda bende de 16 kişilik odalarda senin dediğin gibi oluyor biraz. 3gb ram çift çekirdek var.
(06-01-2010 11:38 AM)Restart Yazılan: [ -> ]Çözünğrlüğün düşükmü ? Shaderler Açıkmı Kapalımı ? Grafikler Düşükmü ? bunları bi kontrol edip bana tekrar mesaj atarmısn

oyunu yeniden yükledim shader ler kapalı pc de 1152x768 kullanıyorum oyunda da onu seçtim diğer ayarlar full iyi gibi sanki silahlar
ekran kartı sıcaklıgına bak yada pc in cpu-ram kullanımına bak bunlarda yükselme warsa düşürmeye çalış.tavsiyem kasanı aç ekran katını-ramını temizle
Ayarını birde baştan 2. ye alabilir misin ? ( 800x600 dan sonraki )
Grafikleri ORTA yap .

Birde böyle dene ?
ağalar sorunu düzelttim sanırım oynu yeniden yükledim vede oyun ve pc deki çözünürlüğü aynı yaptım hızlandı sanki bu arada kasanın kapakları sökük ve evin penceresinde kasa bide ben yaylada oturuyom yani püfür püfür esiyor Smile
O özelliklerle çok hızlı olması lazımSmile
Referans Adresler