Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Antalyaspor 4 Fenerbahçe 3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Antalyada gol yağmuruSmile antalyaspor 1 0 geriye düştüğü maçı 3 1 çevirmeyi başardı ancak fenerbahçe durumu 3 3 e getirince herkez maçın bu skorla biteceğini düşünüyordu fakat 88 dk da antalyaspor bir kez daha öne geçmeyi başardı ve maçı 4 3 kazandı.İki takımada tebriklerSmile

Turgay EMEK Yazılan:Arkadaşlar Daha önce bu tür konular ile ilgili bir açıklama yapmadık. Lütfen tartışma çıkaracak yorumlar yazmayınız. Bu tür bilgilendirme konularına hayır demem ama tartışmaya gerek yok. Bir yere çıkmaz çünkü vede bunun yeri burası değildir. Lütfen Futbol'unda bir spor dalı olduğunu unutmayıp ona göre daha seviyeli mesajlar yazalım.

Yoksa bu tür konular yasaklanır...
Fb lilerin bahaneleri hazırdır kanımca , Kendi stadımızda olsaydık.

--- O tür tabirler kullanmamaya çalış. -turgay-
Yazık bize...
Fener'de bahane bitmez..
Arkadaşlar Daha önce bu tür konular ile ilgili bir açıklama yapmadık. Lütfen tartışma çıkaracak yorumlar yazmayınız. Bu tür bilgilendirme konularına hayır demem ama tartışmaya gerek yok. Bir yere çıkmaz çünkü vede bunun yeri burası değildir. Lütfen Futbol'unda bir spor dalı olduğunu unutmayıp ona göre daha seviyeli mesajlar yazalım.

Yoksa bu tür konular yasaklanır...
verdiğin bilgiler için sağol turgay beyler tartışma yokTongue
İyi Oldu Fener'e ^^
Tartışma yaratacak bir mesaj görmüyorum ben şuan konuda Smile
fenerin yeniliceni biliyodum Big Grin
Hemen acıyorum bı tartisma konusu
en büyük BJK Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler