ohh be sonunda ezel ben omerim dedi

aliye dedi ama bu seferde dizinin bas karekterlerinden ali olecek galiba bence ali olmemesi daha iyi olurdu... boylece dizi sonlara yaklasiyor..

ammada heyecanliydi heee

Heyecanla bekliyoruz gelecek bölümü

Ali'nin ölmeme ihtimali bir hayli yüksek çünkü Ezel'le neredeyse birebir hayran kitlesi olduğunu düşünüyorum. Ben pek Türk dizilerini sevmem ama bu Ezel bir başka.
Tahminen Ezel Bahar'ın olayını öğrenicek ve hepsini affedicek. Ramiz'in düşmanları onu ( Ramiz'i ) öldürücek ve başka bir intikam konusu açılıcak Ali ile beraber olan Ezel ortalığı dağıtıcak ve orada diziyi izlemeyi insanlar bırakıcak. 3 bölüm sonrada diziyi bitirmek zorunda kalıcaklar.

Söyledi de noldu Ali öldü

(05-31-2010 11:38 PM)torkibu Yazılan: [ -> ]Söyledi de noldu Ali öldü 
Ali olmemeli bende oyle dusundum ama Ali olurse isler cok SIKICI olur dizinin tadi kalmaz Alide ezel kadar heyecanli sonucta onu izlerkende heyecanlaniyor millet...
gelecek bolum cok heyecanli olacak dizi bitemez cunku ogrendim ki daha 3 sezonluk bolum (haziran 2011 e kadar) hazirmis yani baya bi surecek demek bu zaten boyle bir dizide hemen 3 bolum sonra bitmez diye dusunuyorum ali olurse dizi izlenme orani baya bir dusecektir kesinlikle
bu ne şimdi burası warrock forum sitesi..
(06-01-2010 12:47 AM)NoName41 Yazılan: [ -> ]bu ne şimdi burası warrock forum sitesi..
Hyr Burası Paylaşım Forum Sitesi ! Ayrıca Diğer Konulara Açılmış Konu
Bende İzlemiyorum fekat Ramiz Dayı nın Bi Sahnesinden sonra Çok Güzl geldi Gözüme Okuyorum Yorumları flan xD
(06-01-2010 12:47 AM)NoName41 Yazılan: [ -> ]bu ne şimdi burası warrock forum sitesi..
İllegal davranış olduğunda bir forum üyesi olarak elbette uyarınızı yapacaksınız ama bu tür konulara böyle tepkiler vermek size düşmez. Zira doğacak tartışmalarda siz sorumlu kabul edilirsiniz.
Konu uygundur, sanal gündemi oynadığımız oyunların yanısıra dizilerde meşgul etmektedirler..
Heheh ben hiç ezel mezel izlemem benim favorin Kavak Yelleri ve Aşk-ı memnu ama genelde film izlerim diziler bana fazla