Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock başlangıç müziğini değiştirmek.!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İlk önce koyacağınız müziğin adını ThemaMain (büyük küçük harflere dikkat.!!!) diye değiştiriyorsunuz sonra WarRock u kurduğunuz dosyaya girip music yazan dosyaya giriyorsunuz.Normal ThemaMain müziğini silip adını değiştirdiğiniz müziği koyuyorsunuz ve WarRock a girip bir bakıyorsunuz şarkınız değişmişSmileSmileSmile

(Bu hiçbir siteden alıntı değildir kendim buldum)
Hadi canım Smile

-Dosyaları kurcalama bence ban sebebi olabilir. Smile Bende biliyorum bunu hatta Famas sesi ile aw5of sesini değiştirdim. Daha hızlı ateş ediyodu aw5of Big Grin Sonra düzelttim.
Bende tam bunu yazmaya girmiştim zaten siz müziği değiştirmeni asıl ban sebebi olduğunu söylemişsiniz bu arada haberiniz olsun asıl oyun bilgilerini değiştirmek asıl ban sebebiymiş..!!!
Yapamyın ban yersiniz Smile
Ben yamıştım hatta edgein şarkısını koymuştum ban yemedim ama siz bilirsiniz..!!!
Oyunun asıl dosyalarıyla oynamak ban sebebidir. Örneğin silahların atağıyla vs. oynamak. Müziği değiştirmek ban sebebi değil.
Ne gerek varki bunaBig Grin müziğin sesini kısarım şarkı açarım gene aynı bok Smile
Referans Adresler