Ben WarRock oynarken her zamanki gibi yine takılıyor sonra düzeliyor adamların düşmanların karşısından geçiyorum beni sanki aldırmıyolarmış gibi yanımdan geçp gidiyorlar bende onları öldürünce kurşunum bitiyor bıçakla öldürüyorum HACK deyip oyundan atıyolar beni niye böyle adamlar beni göremiyor bunu anlamadım lütfen bir cevap verin..!!
Ya beyler aylardır oyunda yoktum şimdi giriyorum oyuna bi süre oynuyorum bu adam wh diyip beni oyundan atıyorlar ya beni bilen bilir hayatımda hacki pc me indirmiş insan değilim neden böyle oluyo acaba aynı kişi dese tamamda farklı kişiler diyo bunları neden acaba

Banada ara sıra bazı roundlarda prolaşıyorum

Adamların hepsini öldürüyorum sonra bana wh diyip atıyorlar bu 2 sorunada lütfen çözüm bulun..!!!
Çözüm WarrockTR CLanlar Birliğinde. Lakin yazın zamanım olursa bomba gibi gelecem =)
(05-31-2010 10:13 PM)barisoz45 Yazılan: [ -> ]Ben WarRock oynarken her zamanki gibi yine takılıyor sonra düzeliyor adamların düşmanların karşısından geçiyorum beni sanki aldırmıyolarmış gibi yanımdan geçp gidiyorlar bende onları öldürünce kurşunum bitiyor bıçakla öldürüyorum HACK deyip oyundan atıyolar beni niye böyle adamlar beni göremiyor bunu anlamadım lütfen bir cevap verin..!!
tabikide hack diye atarlar senin yonteminde bir hack cesidi sen yapiyorsun demiyorum ama isine geldigi icin oyunu devam ediyorsun senin yontemini kullanan lvl 69 rizlaman vardi tanidigim adam hack degil hatta bir gun khali oynarken herkes bir yere toplandi kanitlamak icin n.i.u yerinde merdiven varya icerde adam m60 ile herkese taradi video cektik ve banlandi.. dikkat et sanada olacagi odur.. bunun cozumu elinde en kotu bilgisayarini bile oynanabilir hale getirebilirsin sonucta adam yaninda yokken sen onu bicakliyorsan tabikide atilirsin bu konuyu acman dogru degil bence
Tamam çok saolun konuyu ben sadece merak ettiğim için sordum gereksizse lütfen (konu kilit)
Alışmamız gerekiyor çünkü WarRock oyuncularının %70' i böyle...
Zaten onların yüzünden oyunu bıraktım pffff !!