Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vururuz!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Düşmanları çoğalan israile birde İran devletinden geldi İran devlet televizyonundan yapılan açıklamada:israel kuşatması altındaki Filistinlilere gıda,tıbbi malzame ve diğer insani yardım götüren gemilere saldırının kabul edilemez olduğunu belirten açıklamada "Siyonist rejim israil savaş suçu işliyor" denildi.İran devlet başkanı israilin sona her zamankinden daha yakın olduğunu belirtti.Ahmedinejad yaşanan saldırının insanlık dışı olduğunu ancak israil devletinin yok olmasınada yardımcı olacağını ifade etti.Ayrıca Mahmut Ahmedinejat'ın israil kredisini tüketti bundan sonra tarafımıza yapılacak en ufak bir saldırıda acımaz YIKARIZ dediğini belirtti...
Böle bi adam lazım bizim devletin başına.. Türkiye çok sağlam bir devlet,Askerlerde yürek çok ama erdoğan biraz korkuyor gibime geldi..Erdoğana laf atma gibi bir şeyim yok yanlış anlaşılmasın ama bir yere giderken bile 46 koruma ile gidiyor :/

1-2sene sonra ya israil yok olucak , ya da bizler yok olucaz..
Siyasete çevirmeyelim lütfen . Sadece özgürce fikirlerimizi paylaşalım .

Adam iyiymiş valla . Ben devlet başında olsam bende derim !
Siyaset Yasak(İsraillerin Allah Bin Belasını Versin.) Konu Kilit
(05-31-2010 09:17 PM)kelleci456 Yazılan: [ -> ]Düşmanları çoğalan israile birde İran devletinden geldi İran devlet televizyonundan yapılan açıklamada:israel kuşatması altındaki Filistinlilere gıda,tıbbi malzame ve diğer insani yardım götüren gemilere saldırının kabul edilemez olduğunu belirten açıklamada "Siyonist rejim israil savaş suçu işliyor" denildi.İran devlet başkanı israilin sona her zamankinden daha yakın olduğunu belirtti.Ahmedinejad yaşanan saldırının insanlık dışı olduğunu ancak israil devletinin yok olmasınada yardımcı olacağını ifade etti.Ayrıca Mahmut Ahmedinejat'ın israil kredisini tüketti bundan sonra tarafımıza yapılacak en ufak bir saldırıda acımaz YIKARIZ dediğini belirtti...

Bu tarz düşünceler, şiddet ve nefretin hükümranlığında mevcudiyetini devam ettiren karanlık zihniyetlere hizmet etmekten öteye geçmemektedir.

Her ne sebeple olursa olsun, İnançlara saygılı olmalı, bir milleti topyekün düşman olarak görmemeli, cehaleti önder edinmemeli, binlerce yıllık Yüce Türk Kültürünün erdemli davranış biçimlerini düstur edinmeliyiz.

Saygılarımla.
Konuyu siyasete çevirmedimde çevrilmesinide istemem sitede gördüğüm bir bilgiydi sizinlede paylaşmak istedim sadece yorum bekliyordum.
Bir Hadis-i Şerif’te : Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25).
Bu ahmedinejad FAVORİM .. kimseye boyun eymiyor..
Referans Adresler