Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: -34 MB Hatası Çözümü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar . Bunu hostlu çözümü var fakat bunu yapınca yasaklı sitelerdeki eklentileri çalıştıramıyoruz . ( Örn Youtube açılıyor ama video izlenmiyor )

Bunu çözmek için 2 farklı seçeneğimiz var .

1- DNS ayarlarımızı OTOMATİĞE Almak . ( Yasaklı sitelere giremessiniz )
2- DNS Ayarlarımızı Warrockun desteklediği gibi ayarlamak . ( Önerilen )

DNS Değiştirme PROGRAMI için TIKLA

Bu konudaki programı indirip zahmetsizce DNS leri otomatiğe alabilir ., çalışan DNS kullanabilirsiniz .

Programdaki Bazı DNS ler warrocku desteklemiyor . 1-2-3 desteklemiyor . Diğerlerini deneyin Smile

Lütfen artık bununla ilgili konu açmayalım Smile
bİLGİ için cok teşekkürler programı indirdim yararlı Smile
çok sağol eğer sen bunu paylaşmasan warrocka giremiyordum geçenlerde bu konu yu gördüm bende yok nasılsa diye bakmamıştım ama şimdi oyuna girecek oldum hata verdi Smile hemen burdakileri uyguladım dsn programı %100 işe yarıyor benden demesi Smile
peki bu -34 mb hatası hep devam edecekmı yoksa buna bir çözüm bulunacakmı(yani her girişimizde dns programını kullanıyoz)

SametKARA

2-3 Kere Oyunu Kapatıp Açıyorum Üstüne 1 Reset Atıyorum Bilgisayara Ve Modeme Sonra Oyuna Giriyorum.
(06-01-2010 01:56 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]2-3 Kere Oyunu Kapatıp Açıyorum Üstüne 1 Reset Atıyorum Bilgisayara Ve Modeme Sonra Oyuna Giriyorum.

Bunda zahmet yok Smile
Bence gereksiz bir program.. Çok kullanıldıkdan sonra her Prox programı modem'e zarar verir.

Modemin içine girip sabit DNS'i : ( örnek ) 208.67.222.222 falan filan yapalım bunu kaydedince Ağ bağlantılarımdaki otomatik dns al seçeneği direk bu modeme yazdığımız Dns rakam değerlerini görür .. Oyuna girmiyor mu ? 2dk da otomatik dns ' i 4.2.2.1 falan filan yapalım sağlıklı şekilde oyunumuzu oynayalım Smile Kasmaya gerek yok , Modeme zarar vermeye gerek yok
Referans Adresler