Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pcnin fare imleci Oyundayken ve normal takılırken donuor ve bir daha hareket etmiyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bir resim koyayım dicem ama o anda imkansız..

Şimdi pc yi normal açıorum ama sık sık pc birden mausun imleci donuyor pc kitlenior hiç bir işlem olmuor pcye mecburen res atmak zorunda kalıorum..

Arkadaşlar bu sorun oyundayken oluor acaba pc de vürüsmü var yoksa mausummu bozuk bir açıklık getirin şuna.. Allah rızasi için çıldırcam.

ACABA MAUSMU BOZUK YOKSA PC DE VÜRÜSMÜ WAR ??
Aynısı bendede vardı . Mausun iç kablolarında 1 kopukluk varmış , düşme çekmeden dolayı . Yenisini aldım geçti Smile
( PC Donmuyordu )
Komşunun mausu ile dene bir de .
Maus'un port girişinden kaynaklanyor olabilir.
tşkler önceden de oluordu bende mause die biliordm ama pc tamamen kitlenior yani hiç bir işlem çalışmıor o canımı çok sıktı ya..
Tam kilitleniyor derken biraz açmalısın mesela kilitlendiğini düşündüğün zmn ctrl+alt+delete veya klavyeden start tuşuna bastığında açılıyor mu onlar yoksa kilitlendiğinin kanıtı mıdır ? NumLock ışığını yakıp söndürdün mü Kasadaki işlemci ışığı hareket halinde mi yoksa yanmıyor mu veya öle yanık mı kalıyor ?
mesela işlemci ışıgı derken kırmızı bir ışık yanılı duruor normalde yanmıor ama kitlenince altta yeşil ışıgın altında kırmızı ışık var o sureklı yanmaya dewam edıor kitlenior derken hiç bir işlev yok ne ctrl alt delete nede numlock falan ama arada sırada oluor bi yardım lütfen
Komşunun mausu ile dene .
Yine olmassa PC ni Kis 2010 İle tarat .
Ben en iyisi yeni bir maus alıyım gene arıza çıkarırsa pcyi toptan çöpe yollucaz artık genede tşkler..
Referans Adresler