Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sivrisineklere SON !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar..

Bu bahsedeceğim program tamamen ücretsiz olup bu sıcak yaz günlerinde çekilmeyen yaratık olan sivrisinekleri kendi başına yok edebiliyor..ßiraz başınız ağrıyabilir ama. sonucunda sivrisineksiz bir dünya düşlünenler Çok rahat edecekler, şimdi programımızdan bahsedelim..

[Resim: 12361.png]

Dosyayı sıkıştırılmış dosyadan çıkartıyoruz ve çift tıklıyoruz

[Resim: 47842.png]

Şimdi gelelim çalışma stiline :
bu program sadece sivrisineklerin duyabileceği düşük frekansta şiddetli bir ses yayıyor.
Bu da sivrisineklere kafayı yediriyor.
hoparlörün sesine göre ortalama 50 metrekaredeki tüm sivrisinekler sizlere ömür.
Yan etkileri(bunu çoğu kimse yazmaz):
bu frekansta ses duyan tüm böcekleri öldürür.
ayrıca fazla hoparlörün yanında durursak başımız azcık ağrıyabilir(çözüm:1 tane aspirin).

programı kapatmak için saatin yanındaki simgeye çift tıklayıp exit diyoruz.

Linkler aşağıdadır...

RapidShare Download
Hotfile Download
Düşük yoğunlukta ses diyor Ne kadar düşük?

Telefonlarda çalan zzszsz sesi değil dimi ?
(05-31-2010 03:06 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Düşük yoğunlukta ses diyor Ne kadar düşük?

Telefonlarda çalan zzszsz sesi değil dimi ?

Hayır tamamen farklı bir ses sanırım özel olarak hazırlanmış ben bi kaç tane hallettim sinek bu programla ama speaker kaliteli olmadığı için sadece benim odada etkili oluyo Big Grin
Ne yani şimdi bu program sivriseneklerle aynı frekasnta ses üreterek resonans dumuna mı geçip onları öldürüyor? Prensipte ses ile camı kırmak gibi.Smile
(05-31-2010 03:21 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]Ne yani şimdi bu program sivriseneklerle aynı frekasnta ses üreterek resonans dumuna mı geçip onları öldürüyor? Prensipte ses ile camı kırmak gibi.Smile

Aslında öldürmüyo tam olarak daha çok uçma ve hareket fonksiyonlarını 0 a düşüyo diyebiliriz...
açar açmaz başım ağrıdı Big Grin

SametKARA

Çok İlginç Bir Gelişim.
Kedi-köpek savar aletlerini duymuşsunuzdur belki, onlarında çalışma prensibi aynıdır. Mesela ben kendimden bir örnek vereyim yangın alarmlarını bilirsiniz, herhangi bir yerde yangın alarmı duyduğum zaman oradan mümkün olan en hızlı bir şekilde uzaklaşırım isterse hertaraf yansın umrumda olmaz Smile nedeni ise en nefret ettiğim sestir. İnsanlar dışındaki hemen hemen tüm canlıların duyabildikleri değişik frekanslar vardır hayvanlar o frekansların yoğun bombardımanında huzursuz olurlar "tıpkı benim yangın alarmından huzursuz olmam gibi" Big Grin
Kulaklıktanda çıkıyor mu illa hoperlörü mü takmamız lazım Smile ayrıca ses aralığı 20.000 Heartz 16-000 heartz aslında bu sesleri duymamız lazım
bende woofer var tane sesini sonuna kadar actim denemek icin simdi balkonda sinek yakalamam lazim Smile hadi bakalim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler