Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 17 Ağustos 1999...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oradamıydın?
Offf o nasıl bir şiddettir ya Ss.gif

SametKARA

Tam Noktasında Yaşıyorum Kocaeli Bu Depremde Çok Kişi Kaybettik Oturduğumuz Bölgede Ben Amcamı Yengemi Ve Kuzenimi Kaybettim..ALLAH Birdaha Böyle Bir Afet Göstermesin.
Çok etkileyici ... Sad
Allah bir daha yaşatmaz inşallah Sad
(05-31-2010 11:23 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Tam Noktasında Yaşıyorum Kocaeli Bu Depremde Çok Kişi Kaybettik Oturduğumuz Bölgede Ben Amcamı Yengemi Ve Kuzenimi Kaybettim..ALLAH Birdaha Böyle Bir Afet Göstermesin.

Başın sağolsun abi.

Allah kimseye böyle birşey yaşatmaz işallah. Bu depremlerden de ders çıkartıp yapıları bunlara uygun yapmamız şart. Yoksa daha çok can veririz depreme.Sad
bnde sakarya7sapancada yaşıorum nsl bişey oldugunu bilirim SadSad

Sarp

Aslen Sakaryalı'yım , deprem zamanındada Sakarya'daydım...Deprem bölgesinin tam ortasında yaşadım ve çok iyi biliyorum...Allah bir daha yaşatmasın....

SametKARA

(05-31-2010 12:46 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]
(05-31-2010 11:23 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Tam Noktasında Yaşıyorum Kocaeli Bu Depremde Çok Kişi Kaybettik Oturduğumuz Bölgede Ben Amcamı Yengemi Ve Kuzenimi Kaybettim..ALLAH Birdaha Böyle Bir Afet Göstermesin.

Başın sağolsun abi.

Allah kimseye böyle birşey yaşatmaz işallah. Bu depremlerden de ders çıkartıp yapıları bunlara uygun yapmamız şart. Yoksa daha çok can veririz depreme.Sad

Amin Kardeşim Dostlar Sağolsun.
ben daha 7 yasında felandım ozamanlar cok kotuydu yaa
Referans Adresler