Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Playspan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
selam arkadaslar Playspan hakkinda bir kaç sorum olucak Smile

ben paysafecard kullaniyorum ve playspan uzerinden odeme yapiliyo paysafecard ile Smile

simdi uyelik açtim ve sorularim
1- 90 gunluk gold aldim digelim nasil hesabima yukleniyor ?
2-playspan puanlari nedir veya ne ise yariyor ?

Bi Sorum daha Vardida Onu unuttum Big Grin Big Grin Big Grin

Tesekkur ederim simdiden Smile beyfendi
1-)e-mailine esn olarak geliyor
2-)Playspan puanları mesela playspan puanı alıyorsun diyelim ki, orada oyun ürünleri var işte 3 günlük gold mesela 550 playspan puanı diye yazar. Aldığın playspan puanını oraya direk kullanıyorsun ve alışverişin tamamlanıyor. Smile
Büyük ihtimalle kod olarak veriliyor sende o kodu gamersfirstdeki hesabının kod bölümüne yüklüyorsun.
Kanımca çokta karlı çıkmıyorsun Smile Özden Reis dururken oraya para vermek çok saçma.
(05-30-2010 11:15 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]1-)e-mailine esn olarak geliyor
2-)Playspan puanları mesela playspan puanı alıyorsun diyelim ki, orada oyun ürünleri var işte 3 günlük gold mesela 550 playspan puanı diye yazar. Aldığın playspan puanını oraya direk kullanıyorsun ve alışverişin tamamlanıyor. Smile

evet aynen üstteki gibi Big Grin
(05-30-2010 11:16 PM)Berk Ç. Yazılan: [ -> ]
(05-30-2010 11:15 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]1-)e-mailine esn olarak geliyor

evet aynen üstteki gibi Big Grin
Eyvallah Smile
tesekkurler Smile
Ege'nin de dediği gibi msne esn olarak geliyor ama gerçekten karlı iş değil Smile
(05-30-2010 11:23 PM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Ege'nin de dediği gibi msne esn olarak geliyor ama gerçekten karlı iş değil Smile

karli is degil derken ? Smile
Özden Kara'dan al Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler