05-30-2010, 09:55 PM
05-30-2010, 09:57 PM
Sorunda bu işte tutturamaması 

05-30-2010, 09:58 PM
hangisini sayayım ki ?
Gol = milito
İşler zora girdimi olaya el atacak kişi = arjen robben
En iyisi dersen messi
ama bu kategori de 1 oyuncu olamaz yani sevdiğim oyuncular bunlar
ama şöylede bişey var
gerard ın ayağına top gelince gerarddddddddddddddd diye şut çekmesini .. ..
anelkanın o müthiş TIK haraketini yapmasını , drogbanın o frikiklerini yani futbolun bütün güzelliklerini seviyorum...
Gol = milito
En iyisi dersen messi
ama bu kategori de 1 oyuncu olamaz yani sevdiğim oyuncular bunlarama şöylede bişey var
anelkanın o müthiş TIK haraketini yapmasını , drogbanın o frikiklerini yani futbolun bütün güzelliklerini seviyorum...

05-30-2010, 10:02 PM
(05-30-2010 09:58 PM)kenangunay Yazılan: [ -> ]hangisini sayayım ki ?
Gol = milito
En iyisi dersen messiama bu kategori de 1 oyuncu olamaz yani sevdiğim oyuncular bunlar
ama şöylede bişey var
Alex Alex Alex üst üste muhteşem çalımlar Alex ver di guiza guiza guiza Taç . Tekrar Alex Alex veriyor guiza kaleci ile karsı karşıya ve out Alex kaleciyide geçti guizaya sesleniyor gel lan bare bunu at diyor guiza vurdu Ofsayt

05-30-2010, 10:05 PM
(05-30-2010 09:55 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Sabri kaleyi tutturabilse gol olur bu yüzden..
İzle
http://warrocktr.com/forum/Konu-Sabri-Pa...-G%C3%BCl-05-30-2010, 10:07 PM
Aguero, Messi, Henry, Zanetti, Drogba, Tevez, Puyol ve Dani. Alves çünkü PES 10'da coşuyorlar ^^
05-30-2010, 10:13 PM
05-30-2010, 10:14 PM
,kaka,Rooney • Aguero • C.ronaldo
05-30-2010, 10:22 PM
(05-30-2010 10:02 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ](05-30-2010 09:58 PM)kenangunay Yazılan: [ -> ]hangisini sayayım ki ?
Gol = milito
En iyisi dersen messiama bu kategori de 1 oyuncu olamaz yani sevdiğim oyuncular bunlar
ama şöylede bişey var
Alex Alex Alex üst üste muhteşem çalımlar Alex ver di guiza guiza guiza Taç . Tekrar Alex Alex veriyor guiza kaleci ile karsı karşıya ve out Alex kaleciyide geçti guizaya sesleniyor gel lan bare bunu at diyor guiza vurdu Ofsayt
bak alex guiza dedin hiç affetmeyen ikili aklıma geldi agüero - FORLAN
baba büyüksün !
TaTy
05-30-2010, 10:27 PM
Rivaldo-Del Pierro-Şuker-Shevshenko-Zidene-Leboeuf-Deschamps-Djorkaeff-Beckham-Ronaldo(Brezilyalı
)
Böyle daha çok varda neyse , şimdikilerde kendini futbolcu sanıyor.Rivaldo kaleye bi şut atardı ... Tutan kaleci haftanın yıldızı olurdu be...
) Böyle daha çok varda neyse , şimdikilerde kendini futbolcu sanıyor.Rivaldo kaleye bi şut atardı ... Tutan kaleci haftanın yıldızı olurdu be...