Bilgi sahibi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. ben Bf bad company 2 ye başlamayı düşünüyorum fakat bazı sorular var aklıma ben büyük bir alış veriş merkezine gitsem bu oyunun orjinal cd sini alsam içinden key de çıkıyormu (ben çıkacağını umuyorum) yoksa orjinal key i daha sonra mı alıyoruz. ve oyuna yeni başlayanlar için tüm silahlar açık oluyormu ben yeni profil oluşturdum profilime girdim sayfanın aşağılarında silahlar falan var bazıları açık değil gibi sanki. level atladıkça mı yeni silahlar açılıyor yoksa level fark etmeden silahlar falan itemlar hepsi herkese açık mı ? yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
http://www.bfbc2tr.com/forum Bununla ilgili destek alabileceğin sitemiz.
Ayrıca oyunu ister satın alabilirsin ister KaanTopal'dan CD-Key'ini alıp EA download manager'dan indirebilirsin.
52 TL olan Bad Company 2 Standart Sürümü yeni kapmanya ile 45 TL'ye inmiştir.
Msn : kaan@topal.biz
Cep : 0531 556 66 78
orjinal cdsini alirsan baska bise almaya gerek yok serial numarasi cdnin içindeki katalogun arkasinda yaziyor

ve silahlar puanla aliniyo diyelim 1000 puan bi silah 1000 puan olunca aliyosun digeri 1200 ise 1200 e puanin çikinca sana veriyo dinar felan yok warrocktaki gibi premium felanda yok

kisacasi guzel oyun

Eğer limited edition versiyonunu alırsan bir çok özellik ve silah direk hesabına geliyor orjinal key kutunun içinde yazıyor açınca görürsün zaten