Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TS Adminlikleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bir duyuruda bulunacağız. Sitemizde moderatör olan arkadaşların TS'deki Adminlikleri alınmıştır. Yerine TS'de clan liderlerine verilmiştir.

Var olan adminlikler diğer Clan liderlerinede verilecektir.
Yersiz.
şimdilik sakınca yokta bence sitedeki her moderatörün ts de yetkisi olması lazım şimdi yaz geldi tsye giricez (yeni pcde topluyorum hahaha ) oyunda bi adam gördük aynı zamanda tsde o adam admin oldugum zaman adamın tsdeki kanalına girerim kardeş şu adam hack atarmısın hop tık oldu bitti çekti gitti
Turgay bu bence gereksiz birşey olmuş Smile
Turgay abi bir şey sorucam forumda moderatör olmak için ne yapmak gerek?
Attığım e maili almışsındır umarım turgaycım... modluğu geçtim çok alakasız kişilere verilmiş adminlik modlarda durması pek bi sakıncalı değildi
Yenilikler iyidir.. : )
TS'deki adminlik olarak WTR ClanlarBilriği Yöneticilerine başlıca bir önem verdiğimiz için mod olanların Adminliğini aldık. Yaz gelsin duruma göre 2. bir düzenleme zaten yapılacak ama şuan için Liderlerin ağırlığı daha fazla.

(05-30-2010 07:46 PM)Prime Yazılan: [ -> ]Turgay abi bir şey sorucam forumda moderatör olmak için ne yapmak gerek?

50 barfiks çekmek lazım Big Grin Açıkcası alımlar yazın olacak zaten.

(05-30-2010 07:51 PM)Barış Yazılan: [ -> ]Attığım e maili almışsındır umarım turgaycım... modluğu geçtim çok alakasız kişilere verilmiş adminlik modlarda durması pek bi sakıncalı değildi

Aldığım o maili. Bizimkilere ilettim ama Davut Abiylede konuşmak istiyorum o konuyu tam bilgim yok.
Clan leaderleri server admin mi oldu yani ?
(05-30-2010 07:33 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bir duyuruda bulunacağız. Sitemizde moderatör olan arkadaşların TS'deki Adminlikleri alınmıştır. Yerine TS'de clan liderlerine verilmiştir.

Var olan adminlikler diğer Clan liderlerinede verilecektir.

turgay ii güzel söylüyorsunda 13 yaşında clan lideri var bunları napacaksın bunlarada yetki veririsen cümbür cemat uraşırız artık kardeşim bence gereksiz bir durum ii düşünün ölçün biçin tartın bence gereksiz bir çözüm saygılarımla..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler