Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: team speak 3 (event hakkında)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bakın bi.Ben team speaktayım ama event günü şifre filen nası SÖYLENECEK?
[Resim: adszqac.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

TaTy

TS3 Lobi Chat satırında oda numarası ve şifre duyurulacak.
[Resim: adszhp.jpg]
(05-30-2010 01:55 PM)Black Yazılan: [ -> ]TS3 Lobi Chat satırında oda numarası ve şifre duyurulacak.
[Resim: adszhp.jpg]

Sağ ol teşekkürler.
Battlefield bad company 2 yi büyük bir alış veriş merkezine gitsem orjinal olarak alsam içinden key de çıkıyor mu yoksa orjinal cd ayrı orjinal key ayrı mı alınıyor bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa açıklama yaparsa sevinirim. ve yeni account açtığımız zaman tüm silahlar acık oluyormu sitesine baktım da bazıları acık bazıları kapalı sankı silahların yoksa lvl aldıkça mı açılıyor sılahlar falan.yeni konu açmadım burdan sormak istedim kusuruma bakmayın..teşekkürler..
(05-30-2010 02:34 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Battlefield bad company 2 yi büyük bir alış veriş merkezine gitsem orjinal olarak alsam içinden key de çıkıyor mu yoksa orjinal cd ayrı orjinal key ayrı mı alınıyor bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa açıklama yaparsa sevinirim. ve yeni account açtığımız zaman tüm silahlar acık oluyormu sitesine baktım da bazıları acık bazıları kapalı sankı silahların yoksa lvl aldıkça mı açılıyor sılahlar falan.yeni konu açmadım burdan sormak istedim kusuruma bakmayın..teşekkürler..

yeni konu açmalısın.
Referans Adresler