Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eurovision 2010
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-30-2010 02:40 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Bence almanların şarkısıda kızları güzeldi..

Ss.gifSs.gifSs.gifBig GrinBig GrinBig Grin
Biz türk olarak bakıyoruz işin içine ama birazda avrupa'nın müzik kültürünü anlamaya çalışırsak hakkettiler denebilir...

Bende Türkiye ve Yünanistan 1. ve 2. paylaşsa çok daha iyi olurdu ama tüm dünya öyle düşünmüyor demekki Big Grin
Bence akşam maNga ile rekabet edebilecek teş şarkı Danimarka'nın şarkısıydıı Smile Ama işin içine başka şeyler girince .. Smile

Ama 2.lik de çok güzel.Benim için birinci maNga.

Manga'ya burdan tebrikler Smile
(05-30-2010 02:36 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Almanların şarkısı bana göre güzel değildi.Manga ve Yunanistan ilk 2'yi paylaşmalıydı.Smile

Sana katılıyorum gomma. Almanalr şarkısı bana göre hiç de güzel değildi. Manga da ise heyecan sanki yoktu. Adamlar sanki konsere çıkmışcasına yada bu yarışmaya yüzlerce kes katılıyormuş gibi rahatlardı.
Alper eline sağlık. Gerçekten güzel olmuş. Manga'yı tebrik ederimSmilevictory.gif
Ya ukranya güzeldi türkiyede iyidi ama napcaksın herkez komşusuna veriyor.
Almanyanın şarkısını beğenmedim.Ama hatunu yakıyordu . Aynı zamanda Gürcistan Azerbeycan ve özellikle Ermenistanın hatunu beni benden aldı .:G
-Ermenistanın şarkısıda güzeldi Apricot Stone.
Manga 1. olmalıydı .

Güzel konu teşekkürler Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler