Arkadaşlar hayatımda hiçbir şeyden bu kadar çekmedim . Saatlerce nette dolaşıyorum . Pc donmuyor bişi olmuyor .Gel gelelim warrocka . Bi bölüme girdikten sadece 2-3 dk sonra donuyor . Hiçbir şey yapamıyorum.
EVET . BAŞLIKTADA DEDİĞİM GİBİ Bİ ÇÖZÜMÜ YOKSA OYUNU BIRAKACAĞIM.
ekran kartı ıle bi ilşkisi vardır yüzde yüz
pcnin içini temizle sonra bir format at olmazsa ya ramden kaynaklanıyordur yada ekran kartından.
bu sorunu çözmek için bir anlatım biçimi değildir .. Daha aydınlatıcı ve açıklayıcı anlatmalısın.. Donunca bekledin mi baya düzelmesi için , 15-20dk bekledikden sonra düzelme oldu mu ? mavi ekran verdi mi ? system reboort hatası verdi mi ? ekran siyaha mı böründü ? noldu ne bitti
ayrıntılı anlatmalısın sorununu bi bilgisayarıya gittiğinde şimdiki yazdığın gibi yazsan adam sana kaba espiri yapar kalırsın öyle.
Bak kardeşim açtığın konuların hepsi hata , hata , hata .....
Her yolu söyledik.Tek çaren yeni bir PC satın alman.Yoksa hep bu hataları alırsın.
ya adam akıllı anlatsa sorununu sadece üstü kapalı anlatıyor .. " Oyuna giriyorum oyun donuyor " bu ne demektir ya bundan kimse bişi çıkartmaz
Bu hatalara bak düzelmesse işlemcine bak ısınıyordur yada yetmiyordur değiştir..
git bilgisayarcıya halletsin hastayken doktor yerine internettenmi iyi olmaya çalısıosun